„Printre rafturi” cu televizoare, monitoare si laptopuri!

Sal’tare
Va spuneam data trecuta ca am inceput sa lucrez la un al doilea job. Ei bine treaba e interesanta, oamenii’s faini si parca toate mecanismele sunt unse exact acolo unde trebuie. Si cafeaua fratilor, parca e mai dulce dupa amiaza cand ajung la ei si ma imbie.
Dar hai sa nu incep sa o iau pe alte campuri cu vorbele mele si sa va povestesc de care din produse m-am indragostit, tot incercand culori la televizoare led, monitoare si alte asemenea. Dragii mosului acestui televizor led cred ca i-ar sta perfect in sufrageria noastra. Stiu ce veti spune, ca am casa prea mica pentru o asemenea „hardughie”, insa credeti-ma ca eu nu pot sa mi-l scot din cap. Si poate dupa ce mi l-as lua un WII (ca numa’ ce m-am jucat de curand intr-o seara cu unul, pe unul din televizoarele luate de la Oktal), cred ca as avea un zambet tiparit pe fata macar vreo doua saptamani. Ba mai mult! Cred ca nici traficul din Bucuresti nu mi-ar putea lua acel zambet si acea stare de fericire.
Oare am inceput sa fiu un pic gadgetar? Credeti-ma pe cuvant ca si voi, daca ati sta juma de zi printre minuni de genul asta (laptopuri, monitoare, LED-uri, plasme), ati deveni si voi „pasionati de jucariile astea”. Si ce e mai grav, parca incep sa ma atasez de ele ca de niste prieteni. Deja am amintiri cu unele dintre ele. Pe Lenovo-ul ala din colt era sa vars cafeaua ieri, in plasma aceea era sa scape colegul meu controlerul de la WII (ca prostii aia dupa YouTube), iar locul acela este gol acum pentru ca s-a vandut primul monitor datorita vorbelor lasate de mine pe Facebook in fiecare zi. Si nu prea ai cum sa nu fii mandru. Ca e munca ta si o simti!
In rest, acum incerc sa imi creez o imagine si lucrez la un mic articol in care sa va povestesc despre cum simt eu Plasmele, LCD-urile si LED-urile. Insa vreau sa trec de perioada in care zic OAUUU in fata fiecarei jucarii de acest gen!
Voi ce ziceti? Va plac „aventurile mele printre rafturi”!
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Cred si eu ca iti place tv-ul ala, cui nu i-ar placea? Un wii mi-as dori si eu enorm, m-am jucat doar odata si am ramas impresionata, insa nu este o prioritate momentan. Si cum te descurci cu 2 job-uri?

  2. * Boala grea si cu Wii-ul asta. Zici ca’s copil mic! Iti dai seama ca nici la mine nu este o prioritate, insa e un vis!
    Cu doua joburi? E interesant, pentru ca cel de-al doilea e mai mult o joaca relaxanta. Mai grei e sa va povestesc voua cum m-am distrat! 😀

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Micul laptopul SUPERMAN | Parerile Artistului in Blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*