Primul meu DIGITAL PARENTS TALKS

…si AL 7-LEA an pentru Digital Parents Talks!

Da dragii mei. Sambata trecuta am fost impreuna cu baietii mei la DIGITAL PARENTS TALKS. Si daca la editiile anterioare ma uitam uimit la cata energie debordau toti acei oameni adunati acolo, acum am reusit sa o SIMT pe propria piele si sa o trec prn filtrul propriei ratiuni. Si a fost SUPERLATIV.

De ce?

In primul rand pentru ca baietii mei au intalnit-o pe Liviana Tane care s-a ocupat de ei intr-un workshop sustinut de cei de la Cartoon Network. Dar despre acest proiect va povestesc mai multe in alt articol, pentru ca acesta ar iesi prea stufos si greu de citit. Dupa ce il fac o sa adaug cu Later Edit linkul si aici. Insa ce vreau sa va spun este ca Liviana emana o energie placuta, ca zanele din desenele animate. Si simti asta tu ca adult si copiii iti confirma dupa aceea. La noi asta s-a intamplat.

La intoarcerea acasa nu mai terminau din povestit acasa detalii de la Atelierul de Desen si la Cursul de vrajitorii tinut de Bogdan Muntean.
Si in timpul distractiei ingerasilo nostri mici, noi adultii ascultam la fel de vrajiti „povesti”. Despre ce erau? In prima faza noi credeam ca vor fi cu Fat Frumos si Ileana Cosanzeana, dar uite ca de fapt era despre CUM SA FACEM NOI POVESTI.

Digital Parents TalksIn traducere libera era un atelier de STORYTELLING tinut de Matei Psatta, care cam asta (plus alte chestii si mai faine) face la OK Institute. Si a fost tare interesant, pentru ca ne-a dat cateva hint-uri despre cum sa facem ca povestile noastre sa fie mai interesante sau postarile noastre pe FACEBOOK sa atraga atentia. Si unul din ele vreau sa il impart neaparat cu voi, pentru ca este simplu, dar neutilizat de cei mai multi dintre noi:

Faceti o postare pe FACEBOOK si setati la functia „Who should see this?„: ONLY ME. Apoi accesati postarea respectiva de pe telefon si intrebati-va simplu: OARE EU M-AS OPRI DIN SCROLLAT PE FACEBOOK ASUPRA ACESTEI POSTARI? Si daca raspunsul este DA o puteti face publica.

Mie unul mi-a placut ideea si am vazut ca nu doar mie. Se citea clar in privirea celor din jur ca SUNA BINE.Si detaliile au fost mai multe. Insa cea care mi-a placut cel mai mult a fost DIVERSIFICAREA. Sigur ca pe de o parte m-a distrat ca suna „parinteste”, dar pe de o alta parte mi-a placut pentru ca era in legatura cu indemnul acela de care tot spun eu pe aici:

EXPERIMENTATI CAT MAI MULTE STARI SI TRECETI PRIN CAT MAI MULTE EXPERIENTE, PENTRU CA PUNCTUL VOSTRU DE VEDERE SA FIE UNUL VALABIL.

Si in principiu noi vorbeam de locurile de unde ne luam informatiile. Si idee de baza era sa nu ne limitam doar la mediile de socializare, indeobste Facebook.

Cam atat de acolo. Povestile sunt mai multe, dar nu vi le dezvalui. De ce? Ca sa va fac curiosi in legatura cu Matei si cu Digital Parents Talks si poate ne vom vedea la urmatoarele editii sau la cursurile lui Matei.

Mulțumim Parenting PR – adica Ana Nicolescu și Lavinia Pavel – pentru Digital Parents Talks #7. Voi incerca sa ajung si la viitoarele editii Digital Parents Talks, pentru ca m-am simtit minunat!Partenerii Digital Parents Talks #7 : DGASPC Sector 6, OK Institute, AQUA Carpatica, Turner, Kinderpedia

Andrei
KIP IN TACI

Foto: Andreea Mira Photography

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*