„Primal fear!”, tare nenea Richard Gere!

Sal’tare
Ma tin de vreo 2 saptamani, de cand l-am vazut, sa va spun despre Primal Fear si despre Richard Gere. Nu va asteptati la cine stie ce productie, pentru ca e un film din 1996 si e in dulcele stil linistit al acelor ani. Totusi ce mi-a placut mult e faptul ca elementul SURPRIZA e la tot pasul si situatiile se intorc la 180 de grade in mai multe momente ale filmului si intriga se complica un pic si asta atrage spectatorul.
Sigur ca mie imi si plac filmele cu avocati si cum se joaca ei la bara. Evident ca e un pic cam departe de realitate, pentru ca „joaca de tip artistic” nu o vei gasi la „judecatoria reala”, insa da foarte bine la un film si la niste necunoscatori in ale „avocaturii”. In rest nu stau sa va povestesc altele, ci va las sa vedeti si trailer-ul si va astept sa imi spuneti impresiile voastre!
P.S. Sa nu uit! Nu imi o iert daca nu va spun, ca cel mai tare la filmul asta, e faptul ca in ultimele 5 minute (desi poate finalul poate fi catalogat pana la acel moment ca HAPPY) are una din cele mai tari rasturnari de situatie. VETI VEDEA! Si credeti-ma ca o sa va placa, ca idee. Gata, mai jos e trailer-ul!

Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*