mahala prima casa

Prima casa, primul lor cuib din fundul mahalalei!

Sal’tare. Ei doi aveau un vis: Prima casa. Pentru ca se iubeau si pentru ca vroiau ca iubirea lor sa fie implinita. Si prima a fost evident acea micuta garsoniera din Balta Alba. Au stat in ea vreo doi ani si au adunat multe chestii vechi acolo. Ei erau amandoi pasionati de vechi si le aveau pe ale lor dar au tot adunat si dupa aceea, pentru ca se tot duceau in talcicul de sambata.

Si totusi prima casa pe bune?

A venit un pic mai tarziu si a fost cu noroc. De ce? Pentru ca a fost exact ce isi doreau si a fost una in care s-au integrat perfect toate „vechiturile” adunate de ei de-a lungul timpului. Era ca un Muzeu viu in care lucrurile vechi pareau ca sunt persoane sau personalitati.

Daca si voi sunteti pasionati ca ei de „vechituri” sa stiti ca le puteti gasi si voi prin Bucuresti locuri in care inca  mai sunt „vii” asemenea minuni.

București există o varietate de locuri unde se pot găsi bunuri mici, cum ar fi:

Magazine de antichități: există numeroase magazine de antichități în București care vând obiecte vechi și unice, cum ar fi mobilier, covoare, obiecte de artă și bijuterii.

Târguri de vechituri: există târguri de vechituri organizate în mod regulat în București, unde se pot găsi bunuri vintage și unice.

Piețe de vechituri: există piețe de vechituri în diferite zone din București, unde se pot găsi bunuri la prețuri accesibile.

Magazine de mobilier second-hand: există magazine de mobilier second-hand în București, unde se pot găsi mobilier și decor vintage și retro la prețuri accesibile potrivite pentru prima casa.

Magazine de decor și artă: există magazine de decor și artă în București unde se pot găsi obiecte de decor, tablouri și alte obiecte de artă.

Recomand să se facă căutări pe internet, sau să se ceara recomandari de la cunoscuti pentru a gasi magazine/targuri care vand produsele dorite

prima casa

Andrei
KIP IN TACI

Sursa foto: bercenidepoveste.ro – Prima casa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*