holcim

Povestea mea cu Kaufland!

Povestea mea cu Kaufland
Kaufland

Sal’tare. In septembrie 2008 dupa botezul lui Matei, facut la Casa Warstainer si dupa ce ne-am „dedulcit” la beri nemtesti de calitate, am zis ca vrem si la final de octombrie sa „mai gustam” cateva. La vremea aceea a inceput Povestea mea cu Kaufland.

Nu erau atat de multe supermarket-uri cu diversitate de beri rare cum avem acum. Asa ca in acel moment am dat fuga la Kauflandul de la Sebastian si am facut plinul cu niste bere alba MaDonna. A fost buna de tot.

Si Povestea mea cu Kaufland a continuat… incet, incet!

Anii au trecut si a aparut langa dragul meu Giulesti cel de la Basarab. Si m-a bucurat cand am auzit ca acest a fost primul in care iti puteai scana tu produsele cu ajutorul aplicatiei. Si m-am simtit mandru. Iar de anul trecut, in fiecare sambata am program cu Matei prin Colentina, fix langa Kauflandul de acolo. Si ca sa nu pierd timpul aiurea, cat timp Matei e la curs, eu zbor in Kaufland si cumpar cele necesare pentru acasa.

Si recunosc sincer ca m-au cucerit cu produsele lor „proaspete”. Salate, castraveti, mere, pere, prune, varza si multe altele. Si ca sa puna capac, dupa ce ca au minunea aia de GRILL in curtea fiecarui magazin. Asta mi se pare OPTIMUL oferit de un supermarket, au mai facut ceva.

De ce zic optim?

Pentru ca de fiecare data cand ma duc flamand, raman cateva minute la GRILL. Si mananc, tocmai ca sa nu ma apuc sa iau produse in plus, doar datorita faptului ca sunt nemancat si psihicul imi joaca feste. Care este acel CEVA de care vorbeam mai devreme? Ei bine Kaufland a inaugurat primul magazin din Romania care este reorganizat dupa o strategie anti-plastic.

Inregistrarea de mai jos are detalii…

Si mai e ceva ce imi place la ei. Acea reteta de la finalul fiecarui Catalog. parintii mei o iubesc efectiv. Ei o prepara de fiecare data cand primesc catalogul. Gata fug sa imi iau cel mai mare borcan de muraturi de al ei, ca mi se par dincolo de ISPITITOARE.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*