Pomu’ BUN si SAIBA pe inelar!!!

Sal’tare
LATER EDIT: Bine le zice Aditza, apropo de SUBIECT!!!
Iata ce imi vad ochii plimbandu-ma pe ZIARE.
Frumoasa initiativa. Insa parca vad ca vor aparea mafiotii de poze sau de plantat copacei! Parca si vad reactia din Coana Chirita cu schimbatu’ curcanului pe post de plocon, pentru fiecare din cei „cu dorinta de insuratoare/maritis”. Sa vezi talente pe bietii fotografi, dorbnici sa dea „un tun”, sa pozeze copacelul din pozitii diferite ca sa nu fie aceeasi poza, ca de pus intr-adevar copacei, vor fi putini care vor pune, ca e mai usor sa incerci „sa furi caciula”, decat sa fi corect!
Da ce ziceti daca ii punem si pe aia care divorteaza sa planteze cate un copacel? Nu de alta dar inainte de divort amandoi consuma destul de mult oxigen cand se cearta. Sau un coleg de la servici zicea ca la divort sa se duca nene sa taie copacul sa aibe si ei lemne de foc, ca doar e copacul lor frate!
Da’ acu vine partea si mai grava. auzi frate, cica si la inscrierea de „hautomobile” mancati’as tre sa planteze cate un copac respectivu’!
Pai insemna ca unu din vecinii mei care tot aduce gioarse de Volkswagen-uri si le vinde pe aci, ar trebui sa fie deja padurar frate! S-au poate este deja, ca la cate Mertzane au tot stat pe la el pe la poarta, cred are si el vreun hectar de padure prin Piatra Craiului (colo in rezervatie), ca sa faca si el un gratar cu toata satra!
Ce sa mai zic vere! Tara arde si babele de la primarie au chef de glume, pe nervii nostri!
P.S.1. Ba da acu am io alta enigma: Si aia care fac nuntile iarna sau vara nu o sa ramana ei saracii marcati pe viata ca copaceii lor nu cresc? Ca na, acu’ daca’i ordin de la Primarie tre’ sa il executam, nu sa-l comentam! Nu-i asa?!?
P.S.2. Consilierilor de la Primarie le ofer si o dedicatie

Andrei… šŸ˜‰
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Vez ca are cristealizari un filmulet in care zice ce si cum si ce parere are el.
    Io zic ca e bine cred ca Haisam a dat legea asta ca sa aiba copiii lui ce taia peste 15 ani cand s-o prescrie fapta lu tasu….Bucovina water rezistent-imbuteliata de arabi ca sa reziste :)))…..padure padure nebunaaaaaaaa

  2. auzi ba Fanele tu crezi ca io mi-am mai adus aminte cum arata Sulfinica ta vericule! Io aveam nevoie de o poza cu niste oameni care planteaza pomi! Asa ca asta a fost cea mai buna… šŸ˜€

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*