“Politically correct” sau “Ochi pentru ochi”?

Sal’tare
Pornind de la ideea lu’ Marius, m-am intrebat retoric:
OARE E BINE SA REACTIONAM RAPID, ATUNCI CAND CEI DIN JURUL NOSTRU REACTIONEAZA CU VIOLENTA! In principiu treaba e destul de clara si de simpla. Insa se pune problema, daca cel pe care il bati e mai puternic ca tine? Imi iau si o arma contondenta! Si daca el are una? Imi iau arma. Si daca il omori? Vei putea trai cu remuscarile aferente? Sigur acum poti spune simplu:
PAI DECAT SA PLNGA MAMA, MAI BINE SA PLANGA MAICA-SA!
Oare?
Stiu ca e tare placut pumnul dat si descatusarea de energie… Insa merita? Daca pumnul ala il trimite cu tampla de un colt de masa sau cu capul de asfalt? Io le multumesc celor care m-au invatat si ma invata ca starea de ECHILIBRU e starea noastra naturala.
Andrei… 😉
KIP IN TACI

9 comentarii publicate

 1. Nu spun ca e bine si/sau placut sa te bati…dar uneori trebuie. Intorci si al doilea obraz? Eu nu. Iar starea de echilibru o pot atinge prin cele doua extreme. Decat sa merg singur pe mijlocul drumului, prefer sa am doi tovarasi de drum: in dreapta unul alb cu cerc pe cap si-un set de aripioare, iar in stanga celalat.
  Carpe Noctem!
  Marius’s last blog post..SeoContest2008 day three

 2. Poate ca nu dai tu primul… dar nu poti sa ramai echilibrat daca oponentul nu iti apreciaza intentia si iti cara pumni. Si atunci dai si tu. Una. Si poate fi suficient ca scenariul cu tampla si coltul mesei sa se adevereasca.
  Ionut Puiu’s last blog post..Dezlegare la legaturi utile – 5Feb

 3. Pur si simplu, cred ca nu este neaparata nevoie sa lovesti. Poti foarte bine sa adopti o atitudine ferma si sa incerci sa nu indrepti lovituri spre tine. Iar daca totusi o incasezi, poti sa ripostezi delicat, dar ferm si sigur, astfel incat sa nu mai incasezi o a doua lovitura.
  Cristina’s last blog post..Odihna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*