pisoi
pisoi

„Acest pisoi al nostru” si „Cei cinci prieteni fermieri!”

Sal’tare. Imi aduc aminte ca acum vreo 2 ani la noi in curte aparea un pisoi galben ca graul copt. Era slabut, un pic lovit si speriat. Pisicile cartierului care ne tranziteaza curtea sunt multe. Si de cele mai multe ori, nefiind ale noastre sau ale vecinilor, se uita un pic si fug.

Dar acest pisoi parca ne cerea Ajutorul!

I-am pus intr-o cutiuta niste lapte si ne-am indepartat. A venit neincrezator, a mirosit mica farfurie, i-a dat ocol de mai multe ori si intr-un final a inceput sa manance. Imi aduc aminte ca era perioada cand tundeam iarba intr-unul din colturile curtii si dupa ce a terminat de mancat laptele, i-am amenajat un fel de culcus.

Baietii tot vroiau sa se duca spre pisoi, sa il mangaie, sa se joace, dar le-am spus ca nu e intelept, pentru ca pisicuta e destul de speriata. Insa le-am sugerat sa ii faca poze cu telefoanele sau tabletele. Si am avut o idee buna.

Pentru ca pozele acelea, le dadea lor impresia ca sunt langa el. A durat ceva timp pana cand s-a asezat pe culcusul de care va vorbeam, dar a facut-o si m-am bucurat enorm. In cam o saptamana am putut pune mana pe pisoi si in 2 saptamani se juca destul de tandru cu copiii. A adus minunea asta mica si pufoasa o alta vibratie in familia noastra. Acum are si o casuta construita dintr-o cutie pe care au desenat-o baietii si multe ate chestii.

Povestea de mai sus il are ca protagonist pe minunea de pisoi din imaginea de mai sus si povestea este expusa aici pe blog si ca o provocare a celor de la Boomerang cu ocazia lansarii noului serial „Cei cinci prieteni fermieri”.

Cei cinci prieteni fermieri

Este o comedie hazlie, ale cărei personaje sunt animale. Serialul german va fi difuzat de Boomerang, de luna aceasta şi se adresează întregii familii. Cățelul Paco, iepurașii Kimi și Loona și măgărușul Sören locuiesc împreună într-un hambar confortabil. Într-o noapte furtunoasă, un cacadu pe nume MC Digga se rătăcește și aterizează în casa lor. Acum, trebuie să împartă hambarul cu noul coleg, care are de depănat o mulțime de povești incredibile de prin călătoriile lui în jurul lumii. MC Digga e nedespărțit de smartphone-ul lui, pe care le arată prietenilor săi videoclipuri haioase.

Anke Greifeneder, Senior Executive Producer, Turner Broadcasting System Germania, a vorbit despre soluția tehnică care a dat naştere acestui serial. „Producţia distrează audiența cu aventuri colorate și interesante. Considerăm că este important ca dialogul animalelor să fie autentic și viu şi am realizat acest efect prin tehnica morphing, adică prin animarea mișcării animalelor”.

„Cei cinci prieteni fermieri” poate fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13.40, la Boomerang!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*