PHOENIX… insa NOI ?!?

Sal’tare
***
LATER EDIT: Si uite ca le zice bine si varu Exarhu…. Basescule, Basescule… fi’ti’ar pasiunea pentru Phoenix de ras !!!
***
Uite ca doi bajetzi iar se bat. Astia doi (Baniciu si Covaci, de la Phoenix) s-au caftit inca din tinerete. Acu Baniciu a auzit ca e cool sa iti faci blog. Asa ca iata-l pe miez intrand in blogosfera. Si ce vrei nene sa iti facem ? Sa plangem cu tine ? Esti deja un cantaretz consacrat si fara Phoenix. Primesti invitatii o mie, sa canti in diferite locuri. Ai proiecte gramada. Deci traiesti din muzica… nu-i bai !
Sau iti place postura de victima ?
Ma laaasi !!! Canta in continuare ! Ajuta niste bajetzi tineri sa inteleaga folkul, asa cum il intelegi tu si noi vom fi ericiti. Creeaza o formatie de tinerei, care sa poata purta stilul Phoenix mai departe, chiar si fara nume si noi toti te vom pupa si iti vom da beri !
Iar matale nene Covaci incearca sa nu mai fii penibil. Nu te mai crede haiducul Covaci, ca ai ajuns sa fii lautarul Covaci. Nu mai visa la concerte de aniversare a 45 de ani cu 100 de euro biletul, ca esti penibil. Phoenixul a fost al saracilor si al celor care simt folkul si rockul. NU il poti face al elitelor si al trendinezilor. Asa ca mai bine, inchide mustaria si poate peste ceva ani se vor gasi niste copii care sa aprinda „flacara pasarii” pe care o tii la perfuzii. Laso sa se mai odihneasca in cenusa ceva timp.
Andrei… 🙁
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Se pare ca eu am inteles altceva din toata presa si tot ce a fost in ultimul timp. Ceva mult mai trist.. Si nu despre Baniciu… Din pacate.
    Zic din pacate pentru ca daca unul ar fi luat-o razna si ar fi iesit din formatie resul ar fi supravietuit cum au facut-o de atata timp… Insa ce se intampla e chiar trist… uite ce cred eu aici.

  2. de unde ai inteles tu ca Mircea se victimizeaza? a pus pe blog un mesaj de explicatie la plecarea din Phoenix. nu a plans dupa ei, dupa cate inteleg eu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*