moara-domneasca-vs-3
moara-domneasca-vs-3

Pestele, Prima frizerie si Primul somnic executat cu Tibi!

Sal’tare. Astazi 6 iulie a fost una din zilele vietii mele pe care nu vreau sa o uit curand. De ce? Pentru ca s-au intamplat lucruri pe care mi le doream de mult timp. Dar hai sa nu va mai tin in suspans si sa va povestesc „fir-a-păr” despre toate!

Dimineata ceasul a sunat la ora 4. Nu va speriati, nu era pentru vreo plecare la munte la alpinism, ca saptamana asta sunt in concediu la mama soacra la Caracal. M-am trezit asa devreme, ca sa ma duc la pescuit. Activitate pe care nu am mai practicat-o de vreo 2-3 ani. Si a fost atat de placutaaa, ca nu m-am putut abtine sa nu scriu de pe balta si pe Facebook.

Nu va speriati, ca nu am avut capturi impresionante. Doar cativa bibanei la 10-15 cm, 3 regine si vreo 4 carasei, mai mici decat bibanii. Insa pentru mine a fost importanta reintalnirea cu toate acele ritualuri pescaresti de intindere ale sculelor si mai ales revederea cu acel miros si acea superba liniste de 6 dimineata de pe balta

Evenimentul numarul 2 a fost prima tunsoare a lui Matei. Si pentru ca i-am tot vorbit de 3 zile despre faptul ca „vom da jos parul din cap”, uite ca primul lui tuns nu s-a lasat cu strigate si lacrimi, asa cum s-a intamplat la multi dintre cunoscutii lui. Sigur ca nici tunsoarea nu a fost chiar finalizata, dupa cum bine se poate observa, insa noi zicem MULTUMESC pentru ce ne-a dat Domnul

Si nu in ultimul, rand azi l-am culcat eu pentru prima oara pe Tibi si sentimentul a fost magnific si mi-am adus aminte de prima oara cand am facut asta cu Matei.

Cam atat.

Andrei
KIP IN TACI 

Sursa imaginii – Pescuitsinatura.Ro

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Are tati doi baieti ca brazii – Jurnal de tatic ep. 62 | Parerile Artistului in Blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*