Pescar! Fi’mi’ar capu’ de ras !

Sal’tare. Sigur ca pot in acest moment sa dau vina pe balta sau pe vreme. Sau a fost vorba de scule si sa zic ca nu am avut noroc ?! Insa cred ca mai bine stateam acasa, in fata calculatorului cu un bol de „bomboane agricole” (seminte prajite), o bere si mai invatam cate ceva, decat sa ma noroiesc ca porcu’, sa dau 40 de leuti noi (ron) si sa vin acasa cu jumatate de kilogram de pesti.

Si acum hai sa va prezint si victimele:

– Cele mai multe exemplare din galetusa au fost niste regine (chioare cred eu !).
– Dupa care in ordine numarului de victime au mai fost niste rosioare (astea cred ca erau cu o durere cumplita de cap, dupa un chef dat aseara, la discoteca din sat !).

– Topul continua cu 2 sau 3 femele de carasel, cu ceva icre in ele (astea cred ca ramasesera insarcinate si erau studente de prin Regie. Cu burta la gura saracutele de ele, nu stiau ce sa mai faca pentru a scape de rusine (ca daca le prindeau parintii, ca au ramas insarcinate cu niste bagabonti de pesti de pe la Agronomie, era grav). Asa ca au ales sa isi puna capat zilelor si au muscat din momeala oferita in acul meu).

– Penultima categorie: 2 bibani ! (aici solutiile pot fi doua: – ori erau dupa cum le spune si numele, chiar „bibani”, ca in armata si au nimerit sa spele latrinele si sa manace ultima momeala dupa balta (aka momeala mea) – sau au fost partenerii rosioarelor si sufereau de aceeasi durere cumplita de cap si in loc sa traga la niste zeama de varza, au nimerit la ramele, viermusii si patratelele de mamaliga, infipte in acele mele

(Nota Bene: Astia macar au facut prostioare cu prezervativ; spun asta, pentru ca rosioarele nu erau nici una lasata „grea”, cu „burta la gura si icrele gata, gata de depus”)

– Ultimul exemplar (saracul de el) o sabioara ! Astuia chiar nu i-am gasit nici o vina si nici o problema ! Asa ca va las pe voi sa va dati cu parerea ce avea mititelul asta ! Cam atat de la pescarul blogosferic ratat !

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*