ORASE: Personalitatea fiecaruia conteaza!

De ce zic PERSONALITATE? Pentru ca entitatile numite ORASE sunt realmente insufletite datorita amintirilor fiecaruia dintre noi si mai ales datorita istoriei lor. Iar la noi, in ultimul timp, parca noi locuitorii fiecaruia dintre aceste orase (fie ele mari sau mici), am uitat sa le oferim portia noastra de DRAGOSTE.

Si nepasarea colectiva a creat pasteluri de culori tipatoare, stiluri arhitectonice care au trecut dincolo de ceea ce numeam in trecut KITSCH si mai ales mizerie propriu zisa fie ca vorbim de marginea oraselor sau de centru. Motivele si motivatiile sunt diverse si nu as vrea sa le aduc in discutie, pentru ca nu conteaza. Ceea ce conteaza acum este cum sa rezolvam aceasta problema.

Si un pas superb ar fi sa sprijinim si sa ajutam (daca putem) la crearea Catalogului Bucuresti, de care va vorbeam in articolul anterior. Sigur ca acest Catalog este acum doar pentru Bucuresti. Cine stie, poate daca va fi un succes, va putea fi replicata la nivelul altor orase.

Si pentru alte orase?

Sigur ca in alte cazuri precum Sibiu, Cluj, Oradea sau Timisoara dezvoltarea si infrumusetarea s-a reusit si fara un asemenea proiect, dar cu implicarea mai multor entitati Si dupa aceea care ar fi URMATORUL PAS? Pai dupa cum spuneam la inceputul articolului dupa ce orasul este „imbracat frumos”, ii trebuie conturata o personalitate. Si uite cei de la Urbanize HUB si Muntii Carpati au incheiat un protocol de colaborare care imbina expertiza ambelor platforme pentru a lucra la brandingul de oraș pentru orașele care doresc să atraga investitori și turiști. Si in rest ii las pe ei sa va raspunda la intrebarea:

De ce e important brandingul de oraș?

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Urbanize.Hub

orase grafitti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*