optimism sau pesimism #pepozitiv #PePozitiv Motivational
optimism pesimism #pepozitiv

Povestea hashtag-ului #PePozitiv – Motivational si izvor de incredere

Sal’tare
Astazi am cristalizat intr-un material video Povestea hashtag-ului #PePozitiv motivational si izvor de incredere. Acela de care va bucurati cu totii cei care ma urmariti pe Facebook.

Povestea hashtag-ului #PePozitiv Motivational

In principiu am incercat sa raspund la intrebarile:

  • De ce am facut-o si nu am continuat-o atunci?
  • De ce am revenit la inceputul Pandemiei la aceasta actiune
  • Si mai ales DE CE VREAU SA O FAC IN CONTINUARE si cum vad eu „drumul si scopul acestui demers” 

#PePozitiv Motivational si izvor de incredere

Nu vreau sa va iau din placerea ascultarii materialului video pe care il gasiti mai jos. Insa ceva as vrea sa va las. Un motiv in plus sa dati PLAY (daca nu v-am convins inca). Si anume (asa cum bine spuneam acum 3 ani la Proteste) PUTEREA LUI IMPREUNA o faceam daca ne adunam. Sau cum bine spunea unul din indemnurile de pe acele pancarte: 1 + 1 SUNTEM MAI PUTERNICI. Asa ca fiti alaturi de #PePozitiv si dati PLAY acestui „Motivational si izvor de incredere”:

 

P.S. Era sa uit. Daca v-a motivat si pe voi ideea mea dati un semn. sau asa cum bine spune cantecul celor de la Pasarea Colibri:

DATI-MI TOTI CATE O ARIPA SI SA FIN PE LUME FRATI!!!

Ce vor sa insemne cuvintele de mai sus? Pai tradus ar fi asa. Daca aveti o initiativa civica sau o organizatie non-guvernamentala care se incadreaza in #PePozitiv Motivational, dati de veste. Pentru ca doar colaborand noi cei care vrem BINELE, putem crea „bulgarele” de are va vorbeam. Si masa critica de oameni buni o putem face doar daca ne cautam si ne adunam. Pe de alta parte, eu singur sau voi singuri nu stiu daca putem fi Inspiratie pentru altii. Dar cu siguranta NOI IMPREUNA putem atragae „priviri” si putem inspira alti oameni sa ne vina alaturi. Si pe mai departe SA FACEM BINE!

Andrei – #PePozitiv Motivational
KIP IN TACI

aoptimism sau pesimism #pepozitiv #PePozitiv Motivational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*