Patul, locul acela confortabil

Evolutia confortului si-a facut aparitia in ultimii ani, mai ales in zona saltelelor si al pilotelor. S-a demonstrat ca o saltea ecologica, ortopedica sau superortopedica poate reduce cu 10-15% bolile respiratorii, procentul crescand cu fiecare protectie aditionala pe care ni-o adaugam in dormitor. Un exemplu poate fi protectia pentru saltea care ridica foarte mult confortul. Personal, ma gandesc foarte mult la sanatatea copiiilor mei, asa ca am decis sa achizitionez o saltea superortopedica special conceputa pentru copii. Este foarte important ca incaperea sa fie aerisita zilnic, iar rama lemn sa ii ofere saltelei un pic de spatiu ca aceasta sa “respire”. Saltelele oferite Green-Future.ro sunt special concepute pentru a se mula in functie de greutatea si forma corpului. Saltelele Green Future resping microbii si aparitia mucegaiului sau acarienilor, iar protectia creste cu fiecare spalare sau aerisire/scuturare pe care o facem.
Este foarte important ca salteaua sa fie un pic ferita de umiditate foarte mare, ele fiind concepute pentru spatiile inchise intr-un climat normal. Aceste
saltele ortopedice pastreaza temperatura corpului fiind un izolator perfect. Saltelele concepute pentru copii absorb umiditatea excesiva si mentine un confort termic foarte bun. Pentru camera mea si a sotiei mele ma gandesc sa achizitionez perna cu puf de gasca 100%. Pretul este acceptabil in raport cu calitatea ei, iar rezistenta ei este cunoscuta la nivel mondial. Acum ca tot a venit sezonul de iarna, va recomand pernele Wool. Pernele sunt umplute cu ana Merinos virgina si cu numeroase bilute de fibra siliconica. Mentin ridicata temperatura corpului si ofera un plus de confort si delicatete. Pernele sunt usor de spalat. Doar le lasam in masina de spalat la 30C fara inalbitori, iar stoarcerea trebuie facuta la maxim 600rpm. Va recomand si voua perona Wool pe care o puteti achizitiona de pe magazinul online Green Future la doar 70lei/bucata. Green Future pune la bataie saptamanal oferte majore de pala la 70%, asa ca fii la current cu noile aparitii in magazinul Green Future abonandu-te la NewsLetter.
Abia astept sa imi renovez complet dormitoarele. Desigur, voi apela la serviciile Green Future pentru pilote, perne, saltele si lenjerii. Ma bucur ca GreenFuture are o gama larga de produse, toate fiind realizate de producatori importanti din afara. Voi ce parere aveti despre produsele GreenFuture? Cum vi se pare raportul calitate-pret si mai ales, ce produs ati dori sa achizitionati de pe GreenFuture?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*