patriot

Patriot: Cichi Chan, o „tarie” si mai apoi „Zilele Saptamanii”!

In vremea cand a aparut aceasta reclama Patriot, unii din dragii mei prieteni mi-au spus:

Ba, noi nu consumam „tarii din astea ieftine” la birturi satesti, dar dupa cata imaginatie au bagat acea echipa in minunea asta de reclama, sa stii ca mi-ar placea sa o incercam.

Asa ca am facut „BRIGADA” si ne-am infiintat la un birt satesc din apropierea Bucurestiului. Ne-am luat si cate geaca ieftina, cate o pereche de blugi (marca Dragonul Rosu) si hopa, hop. A fost cea mai tare dupa amiaza. Povestile s-au legat una dupa alta si uite acum ce diamant de AMINTIRE am in suflet.

Dupa aceea apoi a aparut Patriot – Luni:

A fost acel ceva ce ne-a agitat pe toti dupa Cichi Cean. CEi mai ulti dintre noi (echipa Optimistii) ziceam ca va face „valuri”. Si mai mult ca vor mai aparea alte „nebunii”. Echipa adversa („Scepticii”) spuneau „clasic”: NU au frate PUBLICITARII nostrii energie pentru SERIALE in publicitate. Va mai trebui sa mai curga ceva apa pe Dambovita, pana sa apara ACEI NEBUNI frumosi.
Si uite ca a aparut Patriot MARTI

P.S. Iar finalul cu fata care fuge plangand e dincolo de GENIAL! Parerea mea de om obisnuit… Asa ca natural a aparut MIERCURI. Insa putin cam fara vlaga. Noi Optimistii am fi vrut mai mult. Eram obisnuiti cu Energie. Scepticii nu prea mai aveau curaj sa spuna nimic, asa ca Miercuri a reusit SA TREACA… Si evident ca toti asteptam cu sufletul la gura Patriot Joi. Si nu s-a lasat asteptat:


P.S.2 Ce a ramas in urma ei? Adresarea cu COCOS si expresia cu CADE WEEK-ENdD-u’ PE TINE!, pe care o mai aud si azi pe la colegi si prieteni! Sambata – Deja taberele Optmisti si Sceptici din acea vreme nu mai existau. La aparitia lui SAMBATA eram o mare familie. Inteleseseram cu totii ca imaginatia celor care pusesera la cale aceasta campanie era dincolo de EXCELENT, asa ca ne-am strans cu totii, ca pe vremuri la BAIRAM-uri si dupa ce am vazut-o am desfacut tot alcoolul si am dat drumul muzicii, cam in camin prin anii 2000. Sunteti curiosi care a fost piesa de PORNIRE? Pai daca erau anii aceia nu se putea decat cu CLASICA” MOR DUSMANII MEI

Evident ca Patriot Duminica a fost primita

a doua zi ca un fel de ciorba de potroace, dupa nunta:

Va intrebati cine a avut atat de multa imaginatie? Pai doi baieti „odihniti” pe numele lor: Francisc Zinz // Art Director & Sabin Staicu / Copywriter, iar numele agentiei este Three Bucharest Ce mai fac ei acum? printre multe altele sunt parte a echipei care duce sus, sus, sus BUCURESTIUL INTREPRINZATOR:

Sper ca v-a placut povestea mea si inchei asa cum este normal… SI AU TRAIT FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI!

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – IQADS

apatriot

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*