Pasiuni, bicicleta si activitati!

Sal’tare
Ceea ce urmeaza sunt de fapt trei idei pe care as fi vrut sa le pun in cate un articol, insa inspiratia imi joaca feste, timpul e putin si nu reusesc sub nici o forma sa le fac pe toate trei. Asa ca am zis sa le pun scurt intr-un saculet si sa vi le ofer asa ca un fel de „mic dejun pe fuga”. Si o sa incep in ordinea inversa a scrierii lor din titlu.

  • Activitati – adica ce mai fac. Ca pe blog nu mai sunt prezent de vreo saptamana si unii m-au intrebat daca nu am emigrat cumva. Pai ce sa fac, sunt ocupat cu doua proiecte mari. Unul ar fi la job. Si desi inceputul nu parea deloc promitator, trebuie sa recunosc ca a inceput sa imi placa. A fost un fel de „pofta vine mancand”. Sper sa nu ma paraseasca placerea de alucra la acest proiect pana la final, pentru ca e superb sa nu te simti „presat” de munca sau de dead-line-uri si sa le simti doar cape niste provocari. Asa cum erau in copilarie activitatile gen:

    PUNEM PARIU CA NU POTI SA … !

    A doua e legata de on-line si de un blog de chestii utile pe care vreau sa il cresc. Doar ca momentan (dupa cum spuneam si mai sus) lipseste timpul si lipseste o tema frumoasa pentru acea pagina! Insa sper ca pana la inceputul iernii sa il pun pe picioare si sa am ce va arata. Momentan el este doar o colectie de texte cu care sa incep activitatea, puse pe blogspot – MAGAZIN UTIL. Cam astea sunt activitatile!

  • Bicicleta – Ei bine sunt fericit ca vara asta chiar mi-am chinuit tzoacla si fizicul si in mai bine de 2 treimi din zilele de serviciu am mers cu ea. Pai si ce atata fericire pe capul tau? Pentru ca in perioada sarcinii Liviei si pana pe la 8-9 luni ale lui Matei nu m-am suit pe bicicleta de frica unor eventuale raceli pe care le puteau lua di ei. Insa placerea pentru miscare si activitate fizica m-a facut sa ma reintorc la Mitza mea cea cu doua roti. Si trebuie sa recunosc ca sunt impresionat de numarul tot mai mare al bicicletelor si biciclistilor. Si exemplul cel mai clar e la mine la job. Anul trecut eram 2 sau 3 biciclete intr-un colectiv de 25-30 de oameni, iar anul asta sunt deja 7 biciclete si 5 biciclisti care vin zi de zi cu ele. E frumos si sper ca numarul lor sa se inmulteasca si mai mult si sper sa vad din ce in ce mai multe rasteluri aparand. Si desi nervii sunt multi si nesimtitii si de o parte si de cealalata a baricadei (adica sunt si soferi nesimtiti, dar si biciclisti nesimtiti), sa stiti ca un pic de schimbare in perceptia lor s-a schimbat. Adica biciclistii au inteles ca nu au cum sa isi ia si ei o bucata de sosea, pentru ca abia ajunge pentru masini. Iar soferii au inteles, ca o frana pusa si un „POFTITI VA ROG!” oferit unui biciclist, inseamna de multe ori o masina in minus pe sosea, deci un trafic un pic mai liber. Stiu ca o sa imi spuneti ca visez, insa e adevarat. V-o spune un biciclist care a ramas impresionat de cate un gest din asta facut o data sau de doua ori pe saptamana. Si mai stiu ca nu se face primavara doar c’o floare, insa cred ca asta poate fi un inceput. Doar ma stiti ca sunt un optimist incurabil, nu?
  • De partea a treia a titlului, pasiuni nu mai e nevoie sa vorbesc, pentru ca deja le-ati intalnit deja printre randuri, inca de la inceputul textului!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. polimedia.us/fain/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*