Pasiunea naste. Am uitat ce?

Sal’tare. Nu va speriati ca nu m-am bosorogit intr-atat, incat sa nu imi amintesc zicerea ca PASIUNEA NASTE MONSTRII. Insa asta e pentru cei pesimisti, Pentru mine care sunt un optimist incurabil, ideea in care cred cu tarie e ca PASIUNEA naste GENIILE. Sau ca PASIUNE naste DEZVOLTAREA personala si din astea de acest gen.

Doar PASIUNEA adanca pentru un lucru sau pentru o activitate, te poate face sa incerci sa fortezi limitele si sa fii mai mult decat esti. Doar o PASIUNE te poate face sa uiti pentru o ora de tot e e in jurul tau si sa tragi cu dintii pentru a ajunge la scopul propus.

Sigur ca asta e parerea mea de optimist. Daca insa vreti tot parerea mea, insa cea realista, o gasiti in articolul dupa MaiBun.Ro – Pasiuni si Pasionati: http://www.maibun.ro/2008/07/pasiuni-si-pasionati.html
Si daca tot am vorbit de pasinuni si obsesii, gandul mi-a fugit la o melodie mai veche a lui Cheloo feat. Bitza – Vicii!

Andrei
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Pai din pasiune imi stresez vecini cu rock :X :)) App pasiunea naste destule, mai ales cu o femeie, aoleoo, nici nu stii cand ajungi tata.
    lucky’s last blog post..Kid Rock – All Summer Long

  2. Mmm, varu’ sa stii nu-i frumos! Nu de alta dar poate se gaseste vreun manelist PASIONAT si iti va parea rau. Plus ca sa stii si rockul ascultat in surdina are farmecul sau!
    P.S. Asta cu taticul la mine e deja un plan. Insa pentru voi cei care nu aveti ganduri va sfatuiesc sa avetoi mereu „caciulita de buna calitate”! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*