activitate fizica
activitate fizica

PASIUNEA… cheia LUCRULUI BINE FACUT!

Sal’tare
Sunt genul de “agitat” care si-ar dori sa schimbe lumea intr-o zi si sa intoarca muntii cu varful in jos in doua.
Imi aduc aminte ca prin anii ’90 am avut doua idei nebune, inspirate din filmele americane de le vedeam pe la PRO.
Prima era o linie telefonica cu texte optimiste, care sa trezesca oamenii in loc de enervantele ceasuri. Si aveam in minte texte “poptamasiene” de genul:
– STIU CA AFARA E URAT, INSA SUFLETUL TAU POATE INSENINA ZIUA ASTA
sau
– NICI CAFEAUA SI NICI JOGGING-UL NU II POATE FACE ATAT DE ENERGICI PE CEI APROPIATI AI TAI, PE CAT II POATE FACE SALUTUL BUNA DIMINEATA SI ZAMBETUL TAU LARG
A doua idee era o pagina de internet cu declaratii de dragoste: 1 leu strofa. ‘eftin ca braga. Si daca ma suparam mergeam si prin vineri seara prin tren, ca aia cu integrame (3 la Leu) si strigam:

IA STROFA DE AGATAT LA NEAMULE/ UNA LA LEU / NUMA’ BUNE PENTRU MAINE LA DISCOTECA

Si ca mine mai sunt vreo cativa. Ce ne uneste pe toti? Eu cred ca stiu, dar hai sa ne prefacem ca descoperim impreuna…

  • Pe strada mea am un vecin pe nume Dorian care lucreaza mult cu profile metalice. Si am de la el o schela pentru lucrari “domestice” prin curte. De fiecare data cand ma uit la “cordoanele” de sudura facute de el, la grija alinierii ei si la acuratetea unghiurilor de 90°, parca imi vine sa iau schela si sa o expun ca pe-o lucrare de arta, nu sa o murdaresc prin curte
  • Cumnatului meu Catalin, daca ii dai in mana un aparat de masurat tensiune electrica, un cleste de sertizat si ceva placi cu relee si sigurante si poti sa il uiti acolo cateva ore. Va fi mai lipit de ele, ca un copil care a primit cadourile mult dorite de la Mos Craciun
  • Si daca mai sus va povesteam de un om indragostit de profilele de fier. Mai stiu inca unul caruia daca ii dai ceva fier forjat pe mana, iti face minuni pe banda rulanta. Si nu vorbesc de obisnuitele garduri sau balustrade. A facut niste flacari, ba chiar si niste pasari. Si cand ia Nelu fierul intr-o mana (pe care toata lumea prin Snagov il stie doar dupa celebra sa porecla Blondu) si intra la masinile lui de indoit sau fasonat, nu-l scoti usor de acolo, ca e pus pe “pilot automat”

Si sa ne intoarcem la ce “ne intrebam” acum 3 paragrafe: CE II UNESTE PE ACESTI OAMENI?
Evident PASIUNEA pentru ceea ce fac si DEDICAREA TOTALA pentru ceea ce fac. Si in ajutorul meu vin zilele astea si alti oameni care sa confirme ce am spus mai sus.
Alex Negrea va spune cum sa ajungeti cu PASIUNEA voastra si cu DEDICAREA totala asupra activitatii pe care o desfasori sa devii un SEMI-PROFESIONIST si O VOCE care sa poata schimba MENTALITATI si moduri de a face lucruri. Dati play cu incredere si veti vedea ca zice bine Alex…

Ariel nu va indeamna si nu ma motiveaza nicicum in filmuletul de mai jos… insa face el ceva. Dati PLAY si povestim dupa aceea:

Si dupa ce ati vazut filmuletul am sa va spun asa. El face LINISTE in suflet. Pentru ca muzica de pe fundal si modul cald in care el interactioneaza cu tine cel care privesti, te face sa intelegi ca A VREA si VOI INVINGE nu include intotdeauna ca cineva sa piarda.
Andrei
KIP IN TACI


Sursa imaginii – Coaching-romania.Ro & David Mitran & Macho Men

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*