Partida de SEX perfecta! Ei dau si tu iei… LA GREU!

Sal’tare
Va intrebari care sunt partenerii? Pai cel care DA e STATUL prin tot aparatul sau birocratic. Iar cel care ia esti tu. NU CREDETI? Uite aci doua dovezi…

 1. Te duci frumos la ADMINISTRATIA FINACIARA si depui o cerere. In mod normal rezolvare ei dureaza 48 de ore. Insa sunt anuntat ca peste o saptamana imi voi putea lua adeverinta, pentru ca fata carte se ocupa de eliberarea lor este in acel concediu fara plata in care au fost obligati toti bugetarii sa intre. AHA! Si instant imi vine in cap o intrebare simpla:

  PAI SI DACA ERA LIBERA CEA DE LA DECESE, EU STATEAM CU RUDA MOARTA, PANA VENEA EA DIN CONCEDIU?

  Nu mi-au raspuns. Insa probabil ma puneau sa fac inmormantarea fara acte!

 2. Te duci la posta sa trimiti si tu ca omul un colet sau sa primesti unul. Si ce credeti ca se intampla? Timp de 20 de minute sta cucoana aia de la ghiseu ca sa completeze 3 formulare si ca sa iti faca factura de mana si chitanat pe calculator. Dupa care ia stampila aia dupa vremea lu Burebista, fixeaza rotitele alea cu un ac si iti pune o stampila cu data primirii. Dupa care schimba data cu cea de la momentul primirii. Dupa care cauta un calculator de mana ca sa calculeze cat ai de dat. Dupa care isi da seama ca nu are sa iti dea rest si incepe sa alerge ca bezmetica prin Oficiu dupa rest. Oare nu se poate face o pagina de net in care sa iti scrii tu toate treburile astea, apoi sa faci simplu un tranfer bancar si sa te duci, cu tranferul si cu ID-ul procedurii de pe pagina Postei? Probabil raspunsul suna ceva in genul reclamei la Unirea:

  IE GRELE BRE NEA GOGULE

Si ca sa vedeti cat suntem de inapoiati, pun o mica cireasa in varful „tortului” de mai sus cu urmatoarea povestire:

 • CUrs de vanzari sustinut de un reputat profesor din Anglia. Superbe toate lectiile lui. Doar ca omul s-a blocat la intrebarea unuia dintre cursanti, care suna astfel:

  SI CE FACEM IN CONDITIILE IN CARE DUPA CE NE-AM INTELES CU CLIENTUL SA VINA, EL NU MAI APARE!

  La care englezul (zambind) intreaba relaxat – NU SE POATE SA NU APARA! ATI PROGRAMAT O INTALNIRE! ASA CEVA NU SE POATE! INTARZIERE DA! INSA SA NU VINA NU SE POATE!
  Dom’ profesor s-ar parea ca matale tre’ sa iti mai up-gradezi lectiile pentru EUROPA de EST, pentru ca aici treburile astea se intampla des!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

 1. sa vezi ce frumos e cand te duci la fosta scoala sa-ti iei o adeverinta si ajungi acolo la 12 – de la 12-13 e pauza la secretariat. Astepti pana la 14 cand vin secretarele. Te intreaba ce vrei. Spun ca nu se poate. Le zici ca mergi la director. Spun ca se poate. Astepti. Nu te gasesc in baza de date. Mergi la director. Te gasesc in baza de date. Spun ca ti-au mai dat o adeverinta si nu mai poate sa-ti dea una. Spui ca mergi la director. Iti mai pot da o adeverinta. Iti face adeverinta, dar n-are cine o semna. Spui ca mergi la director. Are cine semna..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*