tatici copil parinte tatic

Parinti ocupati, copii hotarati. Final asteptat! – :))) – Jurnal de tatic – Ep. 91

Ce s-a intamplat cu aventurile din Jurnal de tatic? De ce nu mai publici nimic?

Pai treaba este relativ simpla. Matei si Tibi au ajuns exact la varsta la care vor sa se impuna si sa arate ca sunt PRIMII (probabil acum este prima rabufnire de impunere ca masculi Alfa). Asa noi doi trebuie sa cream anumite situatii si sa punem anumite intrebari, care sa ii impace, sa ii faca curiosi si sa fie nevoie de colaborarea amandurora pentru a le rezolva acele situatii.

PAI SI DACA NU FACETI ASTA CE SE INTAMPLA?

Se intampla ca ei vor in acelasi timp aceeasi jucarie sau vor sa stea in exact acelasi loc. Si rezultatul este de cele mai multe ori o lupta corp la corp, din care de fiecare data ies amandoi faultati si urland mai ceva ca o soprana La opera.
Apoi un alt motiv prntru care nu am mai aparut pe aici cu „aventurile noastre” este si Facebook-ul si usurinta cu care primesti feedback atunci cand postezi poze sau intamplari de ale lor.
Si exemplele sunt cu duiumul:
Aici era in prima zi un pic mai senina din Martie. Era inca frig si batea un pic vantul, insa era foarte bine pentru un pic de alergare, asa ca de duminica dimineata.


Aici ne aflam in „exercitiul functiunii” creand tot felul de nebunii cu cei doi saci de jucarii pe care ii avem si de care ne tot impiedicam eu si Livia prin casa.

Si alta cam la fel…

Cam asa se intampla lucrurile pe la noi. Pe la voi cum este? Va fura si voua FACEBOOK-ul timpul pentru blog? Reusiti sa ii impacati si sa tineti piept intrebarilor despre orice? Unde gasiti chef si putere pentru a continua, cand va simtiti fara energie, dar stiti ca trebuie sa continuati si sa zambiti, pentru a-l vedea sau pentru a-i vedea pe ei fericiti?
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*