Pfuuu ce puteee! – A parfum mistoc…

Sal’tare. Prima mea amintire legata de parfum dateaza din perioada claselor gimnaziale, cand una din fete, care avea niste parinti tare instariti, ne aducea mostre pe care le vindea cu 200 de lei. S-a si speriat mama, cand ma pregateam pentru banchetul de clasa a 8-a si miroseam de parca picasem in cazanul cu minuni.

Da’ a fost frumos, ca am fost una din atractiile clasei! Dupa care in liceu aveam un coleg ai carui parinti lucrau la Otopeni. Asa ca acum, aveam parte nu doar de cate o sticla de whiski ieftina, pe care o faceam posta, ci si de parfumuri (tot mostre, nu va speriati). Cel de care imi amintesc de atunci e Davidoff Cool Water, insa nu ai stiu care din aceste variante.

Tocmai de aia cand trec pe langa vreo parfumerie in care exista Davidoff, imi cad ochii mereu pe el. Si tot din cauza asta si pana azi tot Davidoff-ul a ramas preferatul. In facultate odata cu CD-urile bulgaresti, pe care le cumparam, morti dupa muzica buna, veneau si parfumuri. De asta data, am trecut la sticlute mari. Gata cu „epoca mostrelor”.

Primul parfum pe care l-am avut

Acela a fost un Givenchy Pour Homme. Eu nu m-am omorat prea tare dupa el, insa fetelor le placea (intr-un procent de 3 la 1; Multumitor, zic eu!). Asa ca puteam spune ceva. Dadeam in nestire cu el. Dupa aia colegul cu bulgaresti s-a mutata de la noi din serie si m-am reprofilat pe Calvin Klein Be Unisex, ca aveam o matusa angajata la un supermarket.

Iar dupa terminarea facultatii, incepand sa cochetez bicicleta, alpinismul si escalada, am devenit fan antiperspirante Nivea, ca altfel nu cred ca eram chiar placut la „miros”. Iar in prezent m-am intors la prima dragoste Davidoff Cool Water, mai ales ca ii place si mandrei mele si cica mi se potriveste ca o manusa.

In principiu cred ca v-ati prins ca v-am povestit toate aceste frumoase amintiri, cu un scop. Un bun prieten si-a facut un site de prezentare si vanzare – ParfumuriOK.Net. Si cica in perioada asta, daca veti comanda doua, LIVRAREA ESTE GRATIS. Si daca tot am scris de ele, am zis sa vad si alte intrebari si placeri ale blogosferei, vis-a-vis de subiect Mi-a placut ce a zis Sonia, despre parfumuri si reclamele lor.

Am zambit la randurile lui Mage, Despre parfumuri si reactii Japonezii cica au de vanzare un dispozitiv care ti-l prepara acasa, dupa ce descarci reteta. Totul e sa fii conectat la net! JAPONEZISME IEFTINE… ­čśÇ Oana are sfaturi pentru fete. Da’ pentru baieti nu ai, mai fata draga? Si apropo de parfumuri, nu cred ca are cum sa nu va placa parfumurile de la finalul articolului asta, de pe Campul cu Vise!

Si inchei cu textul asta copilaresc de la copilul asta mare, numit Lucky! Imparfumareala placuta, acu’ la inceput de saptamana!

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii Fragrance.Net

parfum

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.


*