bloggeri de succes articole

Doi nebuni frumosi si bloggeri pe deasupra!

Sal’tare
Astazi am chef sa va fac sa zambiti placut. Nu am ZAMBETELE de VINERI, dar am doi oameni care imi plac de ceva timp si pe la care trec de cel putin doua ori pe saptamana. Fara nici o legatura intre ei va prezint azi un visator si’un pamflezist.

  • Visatorul e Turambarr. L-am descoperit relativ recent. Postul cu Vatra Luminoasa stiu sigur ca a fost primul vazut. Si de acolo am inceput sa fiu din ce in ce mai atent la ceea ce scrie el. A avut si placuta surpriza sa il vad avand comentarii pertinente pe unele bloguri. Asa ca l-am adaugat cuminte la READER si incerc sa nu pierd vreun „episod”. Sigur ca din can in cand ma gandesc ca mai bine ar scrie numa’ odata sau de doua ori pe saptamana, asa cred ca ne-ar da mai mult de gandit. Imi place cand imi face surprize de genul asta: Gandind la Moldova. In rest mi-ar placea sa il aud vorbind la o bere despre filme asa cum o face la el pe blog. Mi se pare „da belea” (vorba vecinilor mei de strada)!
  • Pamflezistul e Alin Farcas. Pe el il cunosc de cand am intrat in VOCE. Avea si el blog tot pe acolo. Dupa care a trecut ca si mine pe domeniu propriu. La inceput cand l-am vazut ca trece de la texte la poezii pamfleziste, recunosc cat pot de sincer ca nu ma crezut ca il va tine mult „toana asta” si nici ca va reusi „sa faca valuri”. Insa uite ca talentul l-a ajutat si a reusit sa creeze virale serioase. Si daca tot am citit ca poezeaua e a lui, imi pun si eu cenusa in cap si imi fac Mea Culpa si imi cer scuze ca nu am dat si io un SERCI pe Gogu si ca m-am apucat sa dau cu COPI PEIST in ZAMBETELE DE SAPTAMANA TRECUTA, baladei lui Jiji

Sper ca v-au placut bajetii astia doi si sper sa le dati un ADD la lectura vostra zilnica!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. In primul rand cererile de felul acesta se fac pe mail!
    Doi – daca vrei ca lumea sa te ia in seama si sa te adauge, tre’ sa oferi ceva special, tre’ sa TE IESI IN EVIDENTA CU CEVA!
    Trei – raspunsul laintrebarea ta e NU! Insa iti ofer sansa sa ma convingi printr-un alt comment de LAUDA!
    (Nu vreau sa par un magar, dar tu m-ai cautat pe mine, nu invers! Te astept! 😉 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*