[P]Activitate, distractie si multa agitatie la OKTAL!

Sal’tare, Va intrebati ce se mai intampla cu mine pe la OKTAL.RO? Pai dupa cum va spuneam data trecuta, fostele mele „aventuri” printre rafturi, s-au schimbat un pic. Am evoluat si acum ma ocup de comunicare. Ei bine in cadrul acestui nou job, a aparut si crearea (impreuna cu echipa de la Oktal) a unui newsletter frumos. Si cand zic frumos, nu ma refer neaparat, doar la forma, ci si la fond. Ei bine si saptamanile trecute, cam cu asta ne-am ocupat. Si ceea ce a iesit va las pe voi sa apreciati, pentru ca noi ne-am tot laudat cu el si ne e frica sa nu sune a lipsa de modestie – Last minute pe OKTAL.RO.

Ce imi place mie personal cel mai mult, e asezarea in pagina si asta e vina celor care se ocupa de WEB-DESIGN de la noi. Este ceva profesional, dar in acelasi timp cald si placut ochiului. Un newsletter care te invita

SA FII PRIETEN CU NOI, NU SA FII CLIENTUL NOSTRU!

Dupa care ar mai fi preturile pregatite in cadrul acestei campanii si care pornesc de la 199 lei pentru un GPS sau de la 309 lei pentru un aparat foto sau de la 1249 lei pentru un LAPTOP. Si SAU-rile mele pot continua mult de aici inainte, insa ma opresc, pentru ca nu vreau sa va plictisesc.

Si nu in ultimul rand, la aceasta campanie SPECIAL si NEOBISNUIT este si numarul echipamentelor ce fac parte din PROMOTIE. Si anume, 12 GPS-uri, 12 LAPTOP-uri si 4 aparate foto, plus alte echipamente, toate de cea mai buna calitate si cu preturi care le fac mai mult decat atractive

Cam atat dintre electronicele de care sunt atat de indragostit de la OKTAL. Ne reauzim saptamana viitoare cu alte „aventuri dintre rafturi”!
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*