[P] Miroase a „primavara”!

Sal’tare
Se stie ca traim intr-un mediu poluat, iar escapadele din weekend sau din vacante in care fugim “in natura”, nu ajuta decat sa ne amagim ca incercam sa traim sanatos. Fumatorii se bat pentru un loc de relaxare fara interdictii, nefumatorii se bat pentru un pic de aer curat. Daca ai norocul de a sta intr-un apartament la strada, te bati cu praful, cu gazele de esapament ale masinilor, in fine, cu morile de vant.
Cum ar fi daca primavara nu ne-ar mai deranja teii de la geam? Sau fumul musafirilor, cand dam o petrecere? Ar fi bine, mai ales pentru cei care au probleme de sanatate din cauza vreunei probleme mai sus mentionate. Asa am aflat de un aparat destul de inteligent: purificator de aer Heavenfresh Intelli-Pro. Echipamentul are senzori pentru alergeni, mirosuri, virusi, praf, etc.
Acest purificator aer arata cat de poluat este aerul din casa: indica printr-un led ce fel de poluant a “simtit”. Partea buna este ca merge automat: daca nu identifica aer poluat, trece la nivelul minim si nu consuma mult curent; pe de alta parte, odata ce se constata ca e necesar, intra in functiune s purifica aerul.
Se pare ca se descopera tot felul de aparate inteligente, pentru a veni in apararea oamenilor cu vicii.
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*