[P] Copilarii, televizoare si trasnai

Sal’tare. Nu stiu cati dintre voi va mai amintiti, insa cea mai tare distractie de pe vremuri era sa spargem neoane arse. Ne credeam in RAZBOIUL STELELOR (pe care il vazuseram cu totii la un vecin la video). Astazi copilasii au tot felul de jucarii cu lasere, holograme, WII-uri, KINECTO, ce sa mai aibe ei chef de spart neoane.

Dupa care era si mai misto sa spargi tuburi de televizoare sau monitoare. MAMAA ce bubuiau alea! Speriam de fiecare data tot blocul cand aveam cate unul seara cand se lasa linistea. Acu copiii astia saracii, ce sa mai sparga, ca parintii lor nu mai cumpara decat TELEVIZOARE LCD si la astea nici sa le spargi ecranul nu mai e distractiv.

Aaaa, era sa uit. Mai erau niste lucruri care na placeau muuult de tot: CARTOANELE DE LA IMPACHETAREA FRIGIDERELOR. Si pe vremea aia nu se foloseau pernite din astea de impachetat sau polistiren sau fulgi, ci alte cartoane. Asa ca atunci cand trei familii si-au luat frigidere in aceeasi zi, am fost cei mai fericiti.

Am facut un foc in fata blocului de au iesit toti parintii la balcoane, crezand ca au luat foc cele 3 masini parcate in vremea aceea in fata blocului. Azi saracii copii stiu ca frigiderul e un complex intreg (masina de facut gheata, frigider, memento electronic, ba chiar unele au TELEVIZOARE LED.

Pai cum sa se mai distreze copiii azi?

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*