Orice fapta buna, nu ramane nepedepsita!

Sal’tare
Intr-adevar, vorba veche asa e. Insa uite ca viata iti si rasplateste insutit din cand in cand. Si uite ca azi am simtit aceasta „plata” insutita, cand doamna Andra Dumitrescu, de care va povesteam acum trei ani, mi-a lasat acest superb comentariu:

Buna!
Sper ca am ajuns la ” Artistu’ “…..abia acum am descoperit prezentarea despre ” Un om care sfinteste locul!”…… am ramas profund impresionata de faptul ca esti foarte documentat, cunosti toate amanuntele despre intamplarile neintamplatoare care s-au petrecut in mica comunitate din Zizin unde cativa tineri si prea putini maturi au reusit sa iasa din amorteala si sa “faca”! In plus prezentarea e cu multe trimiteri, deci e foarte chibzuita si stilul tau mi-a placut: concis, direct, obiectiv.
Sigur esti la curent cu faptul ca, initial, am vrut sa predau stafeta, dar spre dezamagirea mea nu am avut cui si, dupa o lunga cugetare, am hotarat ca e timpul sa mai fac lucruri si pentru mine,sa-mi traiesc si eu zilele in liniste si pace, ca m-am zbuciumat si luptat destul pentru altii.
Din cand in cand ma mai bantuie cate-o revolta, poate ai aflat si despre primul miting din mediu rural,de solidaritae cu ciumpalacii din tara…….
Dar dorinta mea arzatoare este ca intr-o buna zi sa vina cineva din sat la geam, sa-mi bata si sa-mi spuna: “Stiti Doamna Andra, maine organizam o actiune de amenajare a Nyarosului (Zizin). Nu vreti sa veniti si d-voastra?” . Cred ca atuci as fi fericita pentru ca samantele pe care le-am sadit au incoltit.
Nu stiu cine esti, dar iti spun: “Sa-ti dea Dumnezeu sanatate” si ma bucur ca existi!

Ce pot sa spun, va multumesc si va urez multa bafta in continuare si va voi urmari blogul SAT EUROPEAN pentru a mai auzi si alte vesti bune de acolo!
Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*