Orange… un stil de a fi! Vodafone – prezentul. Cosmote – oare, viitorul?

Sal’tare

Era in anul de gratie 1998. momentul cand mi-am luat primul meu telefon mobil. Si pentru ca avem la vremea aceea 10 cnoscuti cu telefoane mobile, toti in Connex (actuala Vodafone de azi) mi-am luat si eu la fel.

Pe vremea aceea celalalt operator care exista la noi pe piata era Dialog (actualul Orange de azi). Pentru mine ca si utilizator de Connex, Dialogul mi se parea batranesc, scump si naspa. Sigur intr-o anumita masura asa si era. Pentru ca el vroia sa fie un serviciu pentru utilizatorii Business, pe cand Connex-ul isi dorea sa castige mase si in special tinerii.

Si totusi de pe vremea cand Orange era Dilog, m-au cucerit cu reclamele lor de Craciun. Nu stiu cum de au reusit ca din ’98 si pana acum sa aibe in fiecare an cate o reclama superba de Craciun. Asa ca din partea mea primesc SINCERE FELICITARI. Si uite ca nici anul asta nu se dezmint:

P.S. Poate in anii urmatori voi deveni si utilizator al retelei lor. Desi dupa ce m-am uitat mai atent in agenda, incepe sa fie din ce in ce mai greu sa imi aleg reteaua. Numerele de Cosmote acum sunt cele mai multe. Oooofff grele alegeri am de facut!

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Zoso.Ro

3 comentarii publicate

  1. Te salutam cu drag! Daca crezi ca te putem ajuta cu ceva, iti stam oricand la dispozitie. Ai adresa noastra atasata la acest comentariu.

  2. @Gore – momentan am Romtelecom-ul cu minute multe si nu prea am chef de Cosmo. Insa asa cum spun si in text, ma atrag. Vom vedea.
    @Vodafone – mersi frumos ca ma cititi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*