Oltenasul nostru de 5 kile in Jurnal de Tatic! – ep. 21

Sal’tare
Hai sa va mai spunn cate ceva de pe meleaguri oltenesti despre “minunea noastra”
A inceput sa pape din cand in cad si cate 200 de ml de laptic, in conditiile in care pana acum 150-160 de ml era maximul mancat pana acum la o singura masa. O fi de vina si faptul ca ne-am plimbat pe la o padure, pe langa un lac si ma gandesc ca aerosolii aia de care vorbesc toti doctorii!
Apoi mandrul nostru cel mic reuseste sa se tarasca 10-20 de cm cand sta pe burtica. Asa ca noi doi mai ca ne-a venit sa il papam si l-am pupat de numa’, numa’.
In rest ii place muult in masinuta, cere mereu plimbare in parc si creste ca Fat Frumos!
Later EDIT
Cred ca Mateiul nostru cel mic va fi un harnicutz si jumatate. Nu de alta, dar in foecare dimineata se trezeste la ora 6.30-7 cu chef nebun de “munca”. Vrea el sa stea pe burtica si sa dea din “crengi” asistat de noi.
Pentru schimbarea scutecelor sau pampersului noi avem o musama fina cumparata de la Baby Expo. Ei bine pe ea sunt desenate inimioare in diverse culori. Ei bine alea au devenit atractia “serii” si le mangaie sau pune manuta pe ele.
Oglinda – o minune pe care a descoperit-o de vreo 2 zile. La inceput s-a speriat. Dupa aceea insa a inceput sa ii placa. Rade cand se vede in oglinda ceva de speriat. Mandra-mea zice ca o sa fie fudul ca mine si ca o sa puta in urma lui a parfum ca dupa mine cand plecam pe vremuri la discoteca sambata seara.
Cam toate jucariile il atrag. Insa a descoperit el un Bugs Bunny care canta o melodie foarte antrenanta. Nu va mai zic ca ii place sa il traga de urechile alea lungi, ceva de speriat.
Ne gandim cu groaza la clipa cand va incepe sa merga “in patru labute” sau in picioare. Cred ca va fi un “perpetuum mobile” autentic!
Andrei
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Multumim! De semanat seamana deja. Cand e suparat are mutra suparata a lu’ tasu, iar cand e foame nu ii intri in voie cu nimic ca lu’ masa! In rest doarme ca mine, plange ca ea, nu sta invelit la fel ca mine, e fierbinte ca ea… si asemanarile ami sunt destule! 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*