fagaras

„Olimpiada” tariei de caracter!

Sal’tare
Cu siguranta si voi sunteti cuceriti de evenimentul sportiv de la Beijing, asa cum intreaga planeta este! Ei bine, printre toate aceste caractere tari, care au rezistat sutelor de concursuri si miilor de ore de antrenament, pentru a ajunge aici, gasim supra-oameni ssau super-caractere. Una dintre ele
OKSANA Chusovitinagimnasta de origine rusa, care la 33 de ani reuseste sa cucereasca pentru Germania o medalie de argint la gimanstica. De ce e atat de speciala? In primul rand varsta pentru o gimnasta de succes e ciudata, insa mai presus de toate e povestea venirii ei la aceasta Olimpiada. Ea are un baietel, care acum cativa ani a fost diagnosticat cu leucemie. Asa ca pentru a face tot ce ii sta in putinta pentru copilul sau, Oksana s-a hotarat ca nu se poate retrage din viata competitionala, deoarece ea doar astfel stia sa faca banii seriosi, necesari tratamentului celui mic. Intr-una din intersectarile lor pe la competitii, echipa Germaniei a auzit povestea ei si s-au hotarat sa o ajute. Asa ca drept multumire, ea le-a spus ca va concura in echipa lor, daca o vor primi. Si iata ca decizia nemtilor de a o lua in echipa a fost una de bun augur.
Frumoasa povestea, nu-i asa? Curiosi de „continuarea cu copilul”? Pai ce sa zic… un „happy-end” si un nou „start-up”. Adica?!? Tratamentul a avut succes si acum copilul e sanatos tun. Ba mai mult, s-a apucat de sport… evident gimnastica!
Apropo de povesti! Stiti prea bine ca ma chinui sa imi refac blog-roll-ul de la trecerea pe „artistu.ro”. Si daca tot v-am spus o poveste frumoasa, azi adaug acolo un blog in care imi place sa ma pierd in povesti – Chitz-Chitz-ul pastorit foarte frumos de Marie Jeane, eCostin si Stealth!
P.S. Si pentru ca starea de bine ar trebui sa aibe si un fundal muzical superb, nu pot sa nu il las pe Satchmo si „goarna” lui superba… si inca cineva!

Andrei… 😉
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

  1. @lamaie – mersi fain si saru’mana! 😉
    @Zuzu – intr-adevar impresionanti. Si mai ales impresionant sacrificiul mamei pentru „puiul” ei!
    😉

  2. Eee io artistuiesc si voi mai artistui, insa mai des si mai cu spor de abia din octombrie. pana atunci insa asa pe sponci, ca timpul e putin! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*