Oauuuu ce parcuri frumoase, pacat ca la interior sunt goale!

Sal’tare
Iata ce stire frumoasa citesc acum ceva timp: FOSTELE BAZE MILITARE VOR DEVENI PARCURI. Daca ar fi sa mai fiu copilul inocent de acum cativa ani buni si sa mai cred inca in intentiile bune ale clasei politice, poate ca mi-ar da si lacrimile de ce gest frumos fac ei. Insa revenind in secunda urmatoare cu picioarele pe pamant imi dau seama ca nu e decat o mica scorneala electorala. Si ca sa fiu „avocatul diavolului” am sa ii spun asa politicianului nostru care s-a gandit la masura asta superba:
„Pai cum sa lasi tu sa scape terenuri cu un potential imobiliar atat de mare ca cele ale armatei printre degete doar ca sa le faci prostilor care te-au ales parcuri? Ba nene politician, eu nu te vad asa fraier. Ai putut tu sa faci nevazute flote, banci sau intreprinderi mari si te incurci de vreo cateva sute de terenuri cu potential imens. Sper ca postul asta sa te trezeasca la realitate”.
Aaa era sa uit. De ce zic ca „sunt goale la interior”. Pai voi credeti ca toate aceste terenuri nu au buncare serioase prin care la o adica poti baga si metroul, ca sa nu mai sapi alte tunele? Va spun ca sunt mai mult ca sigur. Uite un fost coleg, care acum e plecat prin tarile calde, imi spunea ca sunt rare unitatile militare sau terenurile armatei care nu ascund sub ele asemenea minuni. Asa ca acestea de ce sa fie exceptia de la regula!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. La Oradea, pe terenurile Armatei Romane s-au ridicat impozante cladiri.
    Ai nostrii edili nici macar in plina campanie electorala, nu se straduie sa vorbeasca atat de poetic, asa ca nu va mai suparati pe ei, palinca-i devina!
    candid’s last blog post..Filmul: Cocosul Decapitat

  2. Salut.Uite cum sunt ei politicienii ingrijorati ca nu au unde construi parcuri, camine, etc. Sa puna la bataie terenurile pe care le detin daca vor sa faca ceva (de primarii vorbesc aici) nu sa ne ameteasca pe noi cu unitatile militare.Subspeciile astea, numiti politicieni ne arunca praf in ochi sa nu vedem de fapt interesele lor. Cine poate numi „„„`unul„„„ dintre edili care nu are afaceri imobiliare? Daca chiar intentioneaza cineva sa construiasca ceva, sa o faca . Dar din cite stiu eu ca si toata lumea de altfel, asteapta cu totii palinca si cirnatii pentru a putea face ceva.
    nicu’s last blog post..Termostatele de incapere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*