Oare viitorul e atat de ROZ pt turismul din ORIENT?

Sal’tare
Aud de cativa ani buni, ca toate acele constructii megalomanice, tot acel LUX carete da pe spate si toate acele minuni de genul „partie de ski in desert” sunt de fapt un „motor de facut bani” in locul „motorului” numit PETROL de acum. Oare se vor gasi atat de multi turisti care sa plateasca toti acei bani, in toate acele statiuni de lux? Nu cumva ele traiesc acum, tocamai pentru ca multi dintre cei care sunt bogati de acolo din zona, isi petrec o gramada de timp si cheltuiesc o gramada de bani obtinuti din petrol si industria adiacenta acestuia?
Plus ca ma mai gandeam la o chestie. OK, hai sa zicem ca „afacerea” merge. Petrolul nu va mai fi si cum, necum ei vor avea clienti acolo. Si totusi daca la un moment dat apare alta nebunie si cel putin pentrru o vara? Daca toti vor dori sa mearga in Alaska sau in Australia. Oare numa’ intretinerea lor nu va costa tot o caruta de bani si nu le va face o gaura naspa in buget si nu le va manca oare o parte buna din profit? Nu de alta, dar citeam astazi ca la Turnul Eiffel au marit preturile, pentru ca a scazut numarul de vizitatori, dar intretinerea simbolului parizian trebuie facuta.
De unde pana unde gandurile astea ale mele, de la articolul cu Parisul, tocmai pana in Emirate? Uite de la acest filmulet:

Andrei
KIP IN TACI
Surse foto – Zepelin Tour & iTurism

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*