Oare nu am c***e, daca nu arunc cu noroi in jur?

OARE CE E MAI BINE? SA MI-O „TRAGA” CAREVA SI PE VIITOR SAU „SA MAI INDULCESC” BOMBOANA ATUNCI CAND LE-O SERVESC, FIE UITAND INTENTIONAT CATE CEVA SAU FIE MINTIND? Nu stiam ce sa fac, pentru ca si daca minteam tot timpul deveneam ca Petrica din fabula veche, Petrica si Lupul.

Pai si care ar fi solutia? Imbracarea „informatiilor dureroase” intr-un „ambalaj”, care sa mai indulceasca inghitirea lor si oferirea in portii mici.

Ei bine cand unii au observat stilul acesta la mine, m-au catalogat FRICOS sau SARPE sau „NO BALLS MAN”. DE CE? Pentru ca refuzam pur si simplu sa arunc adevarul, tot odata, violent si fara argumentari sau motivatii? Pentru ca intr-o societate in care conteaza IMAGINEA, mi se pare normal ca si eu sa tin la a mea?

Sau poate celor care cred asta, le este prea lene sa-si construiasca sau sa-si ingrijeasca o imagine si prefera sa o rupa pe a celorlalti, doar ca sa arate a lor mai bine.

Plus ca, vrem sau nu vrem, relationarea cu cei din jur depinde in foarte mare masura de aceasta imagine. Si este posibil ca sa pierzi „sanse” importante in viata, pentru ca nimanui nu-i plac HATERII.

Oamenilor in general le plac afirmatiile, nu negatiile!

Cam atat despre acest subiect. Restul va las si pe voi sa mai adaugati!

Andrei
KIP IN TACI 

4 comentarii publicate

  1. ideea ar fi cam urmatoarea, dupa cum considera unii: daca nu esti smecher, daca nu injuri, daca nu o faci pe durul, atunci nu esti barbat… tre sa fii nesimtit ca sa fii barbat… Mi se pare stupid, dar se pare ca unii chiar asa considera… pai si normal ca femeile generalizeaza apoi spunand ca barbatii sunt porci:)) )

  2. nu prea am inteles articolul, de ce adica credeau ca esti fricos sarpe no balls man ? pentru ca nu spuneai adevarul? nu prea vad legatura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*