Oare e nevoie si de PIATRA mea?

Sal’tare
Evenimentele se succed cu repeziciune pe langa noi sau pe langa mine. „Ieri” eram intr-o caruta „plina cu belsug” (sau celputin asa credeam eu). Iar astazi sunt calare pe o „bicicleta” si ar trebui sa fiu suparat pe aia care inca stau in acea caruta. Insa eu am ales sa nu fiu suparat. Sa ii vad, sa ii imbratisez, sa le zambesc si sa ii ajut.
Evident ca toti ceilalti ma intreaba:
DE CE TACI? DE CE NU SPUI? DE CE NU ARUNCI „ADEVARUL” PE MASA? LUMEA TREBUIE SA STIE?
Si eu trag aer in piept si va intreb:

OK. sa zicem ca arunc piatra. Si daca nu tintesc unde trebuie? Daca lovesc un nevinovat?

Probabil toata lumea va spune – COLLATERAL DAMAGE. Dar daca una din victime ar fi un apropiat de-al tau? Ei bine, vezi ca nu mai esti la fel de Superman?
Pai si ce ar trebui sa facem? REVOLUTIE, asa cum spune Alin „Coiotu” de la Trooper?

România are nevoie de o revoluție! Una adevărată! Hai cu Share sa se auda!

Posted by Trooper Romania on Monday, October 12, 2015

Raspunsul nici eu nu-l stiu. De aia scriu sambata la ora 22:44 acest articol, ascultand diverse STREAM-uri ale televiziunilor de stiri, cu detalii de la carnagiul din Colectiv. Si sper ca macar acest trist eveniment sa ne trezeasca pe toti si sa intelegem ca vremea lui „lasa ba, ca merge si asa” a trecut. Si poate odata cu trezirea gasim si SOLUTIA. Bafta noua tuturor si sa il lasam in pace pe Dumnezeu zilele astea, ca nu el n-are nici o vina, asa cum bine zice Ovidiu.
Andrei
KIP IN TACI
Sursa imaginii – Cristian Florea

4 comentarii publicate

  1. Din pacate, in momente ca astea, nu putem face prea multe. Tot ce ne ramane de facut, noua, cei care suntem acasa si privim gravitatea situatiei fie pe internet, fie la TV, este sa asteptam ca autoritatile sa isi faca datoria. De asemenea, daca putem sa dam o mana de ajutor, nu strica.

  2. Dap, cu siguranta ceea ce ai spus tu ar trebui sa facem.
    Dar as mai adauga – SA NU UITAM. Si dupa ce trece toata „febra” asta, sa ii urmam si sfatul lui Alin „Coiotu”.

  3. Cred ca e nevoie de piatra oricui, desi una importanta a fost deja aruncata, nu stiu exact de cine dar miscarile se vad. Totusi, trebuie sa facem toti ceva, nu putem sa ne retinem, ramanand cu gandul ca sunt suficienti oameni care pot face ceva.

  4. Incerc sa fac, dar fara sa strig, fara sa arunc, fara sa ma laud. Pentru ca am ajuns la concluzia ca trebuie sa fim multi din cei care „tinem spatele” celor care chiar stiu sa fie LIDERI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*