Oaaau! Ce noutati ne spui nenea!

Deci roata e rotunda? Apa calda acu’ s-a inventat?

Sal’tare
Cu siguranta cu totii ati auzit la stiri sau ati citit prin ziare cuvintele Miscarea Hamas sau Jihad (auzite mai ales dupa cederea blocurilor gemene din America) sau Muhammad, profetul lui Allah sau „vesnicul razboi declarat de islamisti, crestinilor”.
Pana aici perfect. Probabil doar citind cuvintele de mai sus, in interiorul vostru s-a creat o semifurtuna, chiar si inconstient. Insa hai sa respiram adanc si sa citim niste lucruri interesante
Stiati ca de fapt Muhammad si-a dorit atragerea catre monoteism si spera ca dupa disparitia lui oamenii sa se apropie, tocmai datorita caracteristicii monoteice Dumnezeu – Allah. Nu ma credeti? Cititi textul Muhammad – Profetul lui Allah, profetul sabiei
Miscarea Hamas – Stiati ca de fapt la origine ea este de fapt o organizatie de caritate? Iar componenta asta inca exista. Insa oricat de mare si de dezvoltata ar fi, niciodata nu va putea fi „vazuta”, in conditiile in care toate acele genocide se fac in numele aceleiasi organizatii. Detalii gasiti aici – Neintelesul HAMAS: de la caritate la terorism. In acelasi registru, puteti citi si cateva detalii despre ei pe WIKIPEDIA.
Si la final va las si o cronologie a escaladarii violentei, venita din acea parte de lume, framantata de atatia ani!
P.S. De ce am facut acest text? Pentru ca e usor sa spunem NOI NU SUNTEM ASA. Insa Miscarea Legionara si Comunismul ne-au demostrat ca nu suntem cu nimic mai presus. Asa ca sa luam aminte in fiecare clipa si sa intelegem ca IMPACAREA si INTELEGEREA, chiar cu riscul de a nu fi de partea Dreptatii cateodata sunt cheia unei convietuiri pasnice si normale.
Andrei
KIP IN TACI
Surse imagini – Mereu mai bine & Teen Ink

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*