O turista „ultras”!

Sal’tare
Stiu ca sunteti obisbuiti sa auziti de „ultrasi” doar cand se vorbeste despre fotbal si galerii, insa eu am chef sa „spal” acest cuvant azi si sa va prezint o fata care pare (dupa cat de dese si de pline de aventuri sunt postarile ei pe blog), crezi ca nu ajunge acasa decat 2-3 zile pe an – 😀
Despre cine vorbesc? Anda – capitan de vas pe HaiLaBord.Ro
E fata asta o adevarata iubitoare de Romania. Azi e la Botosani, maine in Cozia. Insa nu viteza si nici numarul postarilor de pe blogul ei, te dau pe spate, ci mai ales detaliile pe care ti le da. Exemplul cel mai clar este un vechi articol despre o plimbare pe la poalele Postavarului, in care la finalul articolului Anda a facut si un cost aproximativ, super detaliat.

Na, mai spuneti ceva! Ati mai vazut voi asa ceva pe undeva?

In consecinta, pentru ca timpul, timpurile si viata asta agitata nu imi mai permit sa mai scriu in propriul meu Jurnal de Romania, azi vreau sa fac un gest frumos de solidaritate, ca de la un fost (si sper viitor) impatimit al muntelui la o plimbareata activa si ii fac loc Andei si blogului ei, in categoria linkurilor de Turism.
P.S.1. Era sa uit cel mai fain lucru al pozelor ei – WATERMARK-ul. Il pune intotdeuna in asa fel incat pare natural. Parca era scris acolo in natura pe o piatra sau gravat pe bancuta aceea! Bafta multa Anda si sa ai parte de muuulte calatorii si sa ai inspiratie pentru multe articole si de aici inainte!
P.S.2. Eu am vreo cateva luni bune de cand sunt abonat pe mail la noutatile ei si va sfatuiesc si pe voi sa o faceti, pentru ca e tare fain sa incepi dimineata la cafea, cu una din povestile ei!
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*