O singura zi si EXPLOZIA unei IDEI!

Sal’tare
Stiti ca va spuneam cum ceva timp de minunea asta pe care au reusit-o estonienii. Ei bine aflu astazi de la Chinezu, ca niste romanasi bine intentionati au luat actiunea aceea drept exemplu bun de urmat si vor sa o puna in practica – Let’s do it Romania. Si uite ca nu suntem singurii care vor chestia asta – Letonia si Lituania sunt si ele in organizari.
Sigur ca optimist cum sunt parca si vad gramezile de gunoaie adunate si o victorie rasunatoare trambitat de toate organele mass-media. Insa cand ma uit la realitatea de langa mine parca imi cam trece cheful de visari de genul asta si de naivitati si parca dau sa il cred pe Costin. Si totusi uite ca o campanie ca ROMANIA PRINDE RADACINI a primit un premiu. Deci initiativele de acest gen incep sa fie urmarite si apreciate al adevarata valoare. Poate asa cum s-a bucurat ea de atentia intregii mass-media, poate tot asa vom avea sansa sa vedem si victoria acestei campanii. Poate imaginile pe care le vad la Dojo, nu vor fi si vor ramane doar imagini faine din alta lume. Poate cu aceasta campanie vom reusi sa invatam sa ne respectam mai mult unii pe altii, dar mai ales sa ne respectam pe noi.
Printre sustinatori si activisti amintesc 3 nume cu sonoritate: Mai Mult Verde, Green Report si EcoAssist. Insa lista intreaga o tuteti vedea aici – ORGANIZATORI LET’S DO IT ROMANIA

Sa nu uit! FILMULETUL DE PREZENTARE AL ACESTEI CAMPANII REALIZATE LA ESTONIENI:

Acu’ dupa toate aceste argumente, cred ca nimic nu te mai opreste sa iti trimiti Numele /Prenumele /Vârsta /Judeţul /Oraşul la adresa voluntar@letsdoitromania.ro.
Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*