O laud si io un pic, ca e GAJICA faina, Dojo!

Sal’tare
Pe ea o cheama Ramona, insa toata lumea o stie ca Dojo. De ce? Pai asa ii zice blogului – Dojo Blog. Numele i-a venit de la pasiunea ei pentru arte martiale. Nici nu mai stiu cand am citit-o prima oara. Cert e ca stilul ei alert „m-a prins’. Sigur ca, scriitura e placuta si datorita faptului ca nu se chinuie sa faca un research, asa cum ziceam si la postul asta. E fata asta, un fel de Bobby Voicu, „junior” si de gen feminin, a carei activitate este de fapt research-ul pentru ceea ce scrie pe blog. Iar asta atrage lumea, pentru ca odata cu optimizarile pe care le face ea la activitatile desfasurate, reusim si noi sa sa optimizam sau sa dezvoltam. Si pentru un post genial la ea pe blog nici nu tre’ sa ma chinui prea mult ca sa sapi, ci (in momentul asta) tre’ sa dai click pe ultimul articol pe care il gasesti azi – Nu sunt oportunitati online. Si va intreb, nu vi se pare bine scris? Nu vi se pare foarte bine argumentat? Ce mi-a mai placut la ea, a fost mereu faptul ca scrie mult. Si cu un text vis-a-vis de modul asta de a face blogging a facut inconjurul blogosferei, strangand nici mai mult, nici mai putin decat 52 de comentarii pana acum. Sunt sigur ca numarul lor va creste, pentru ca textul e unul EVERGREEN, bun de citit oricand si de cei „mai vechi in meserie”, dar mai ales de „novici” – De ce ne este teama de articolele lungi? Sigur ca partea ei profesionala si sfaturile bune de ingurgitat pe timp de „inspiratie zero”, te pot ajuta de multe ori. Dar, ca un om normal, caruia ii place o persoana sau un personaj, parca ti-ai dori sa stii mai multe despre constructia lui interioara si sa vezi daca faptul ca iti place scriitura lui, e si din cauza faptului ca el simte lumea exterioara, aproape la fel ca tine. Si uite ca postul asta despre muzica pe care o asculta mi-a spus DA. Iaca usor, usor, am ajuns cu laudele la final si sunt sigur ca ati vrea sa stiti si cum arata „minunea” asta din Timisoara. Ei bine uite aici o poza cu ea, alaturi de Corsica (asa cum ii zice ei Opelului Corsa pe care il detine) In rest cred ca as mai fi pus inca vreo 10-20 de linkuri catre muuulte din posturile ei, insa ma abtin si va las sa mai descoperiti si singurei alte minuni de prin acest blog. P.S. Era sa uit, si de azi si-a primit si un loc in blog-roll si un locsor caldut in reader! Andrei… 😉 KIP IN TACI

(Sursa imaginii Dojo.Ro)

4 comentarii publicate

  1. Na, uite ca merita sa te trezesti intr-o noua zi pentru asa o surpriza frumoasa. Mii de multumiri pentru apreciere, chiar mi-a picat nasul ala rosu cand am vazut asa articol la adresa umilei persoane. Comparatia cu Bobby este mai mult decat magulitoare, is doar un blogger lenes (ca nu apuc sa scriu pe atat de des pe cat ar merita mana de oameni care ma citesc), care mai are cate o zi naspa si trebuie sa scrie despre asta.
    Imi vei permite sa „reciprochez” linkul, ca si eu mai bag un ochi pe aici cand simt nevoia de citit si mai bat si campii lejer la cate un articol.
    Inca o data multumesc. You made my day, vorba romanului 🙂
    dojo’s last blog post..Nu sunt oportunitati online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*