O goanga cu SEX culeasa de la dom’ Cristea !

Sal’tare
Blonde, brunete sau roscate ! Daca sunt bune si daca mai sunt si imbracate mulat si decoltat este imposibil sa nu vezi capete rupandu-se dupa ele. Si totusi de ce o facem ? De ce visam (asa cum zice si dom’ Cristea aici), la SEX CU DOUA GAGICI (sigur, chinezoiul din imaginea aia e chiar magar, iar ele sunt cam duse; auzi, doua surori regulate de acelasi mancator de orez, BLEAHH !). Dar lasandu-l pe el, stim cu totii ca noi barbatii vrem mereu altceva, chiar daca langa noi este exact idealul feminin la care am visat dintotdeauna ! Sa fie vorba doar de plictiseala ?
E adevarat ca noi ne plictisim repede, dar cred ca secretul e ca cei doi sa se surprinda (placut) unul pe celalalt… sa nu apara monotonia. Sau NU ?!?
Sa fie vorba de dorinta masculina de „cucerire de noi teritorii” ?
Sau poate ca unora dintre noi (astia de visam la SEX cu DOUA), nu ne place sa fim „fermieri” ! Ne place „lupta” pentru cucerire, iar mai apoi de ingrijirea teritoriului nu prea avem chef…
Sau e vorba doar de faptul ca atunci cand ai o relatie stabila, ai responsabilitati, iar cand ti se scurg ochii dupa pantalonasii care i-au intrat in fund sau in „piersicutza”, respectivei reprezentante a sexului frumos sau in decolteul pana la buric, tu nu vrei nimik altceva decat SEX FARA OBLIGATII ?!? Ce te opreste sa dai banii la niste curve ? Eeee si tu acum… Vrei sa fie SEX, da’ sa fie si un pic de teatru de dragoste. Plus ca acolo e cu timp limitat, functie de „buget”. Tu vrei sa nu fie nici foarte scump, dar sa dureze toata noaptea ! Si dupa aia dimineata sa pleci sau sa plece si gataaa !
Si totusi o intrebare ramane: ELE AU FANTEZII CU NOI ? SAU JOCA TEATRU ATUNCI CAND EXCLAMA:
„MAMAAA CE MASCUL ?!?”
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*