O fata faina, un „izvor de Optimism”!

Sal’tare O stiu pe Cristina Bazavan din 2006 de cand am inceput sa scriu pe net. Si am laudat-o de cate ori am putut (Mor ca prostu… si Webstock ) Imi aduc aminte ca prima data cand am colaborat cu ea a fost in 2009, cand ma ocupam de promovarea celor de la OnSite.Ro (disparuti intre timp din peisaj), am ramas impresionat cand mi-a spus (CITEZ): as vrea sa mentionez la sfarsitul textului ca este un articol platit si ca banii se vor duce la o fundatie pe care o aleg eu Repet, eram in anul 2009. Lumea chiar era „inebunita” dupa „banii din on-line”, iar fata asta era o „frumoasa nebuna” care vroia sa ofere celorlalti BUCURII. Am crezut la acel moment ca e doar energia de moment sau de perioada. Insa ea parea un PERPETUUM MOBILE. Nu i se terminau deloc Optimismul si Energia. Ce face acum? E la fel de proaspata si la fel de hotarata 2006-2007 cand am descoperit-o eu. Dovada e si interviul facut de Alex Negrea intr-unul din LIVE-urile sale in cadrul campaniei organizate impreuna cu cei de la Tchibo.

Am facut o lista cu proiectele civice superbe despre care cei doi au vorbit acolo, care chiar merita atentia voastra si despre care cateodata si eu am facut mentiuni prin mediile de socializare sau pe blog:

  • RowMania
  • Habitat for Humanity Romania – Despre proiectul asta am tot auzit vorbindu-se si prin mediile de socializare si e bloguri. Si imi aduc aminte ca acum 3 ani Oana Bratila povestea mult despre ceea ce se intampla acolo. Insa de abia acum am aflat faptul ca cei care au beneficiat de acele case sunt obligati sa participe cu ore lucrate la viitoarele proiecte. Si asta mi se pare o chestie tare faina. E un soi de responsabilizare si de educare a celor care primesc ajutor cum nu am mai vazut pana acum in Romania
  • Mansio – din Baia Mare – Este acel proiect care creeaza biblioteci in Maramures si care ii atrag pe copii catre CARTI!
  • MagiCAMP
  • Adept

P.S. Si uite ca nu sunt singurul care crede ca fata asta e o Minune cu M mare (ea s-a implicat si in promovarea aplicatiei BUcharest City App)! Andrei KIP IN TACI

Sursa imaginii – Citadela… Sibiana & Alex Gavriliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*