Trafic in Bucuresti

Nu va spun ca VA URASC… dar nu sunt departe!

Sal’tare

Hai sa va arat bucati din realitatea bucuresteana cu rock pe fundal si la final…

La intersectia de la Orhideelor unde faci drepta venind dinspre Carrefour sa intri pe Splai un nenea cu un BMW vrea sa se bage inaintea coloanei care face la dreapta. Logic ca nu il las ca parca vad ca aici impietresc in intersectie ca in spatele lui mai e o dubitza si mai sunt si pietonii care astepata doar culoarea verde a semaforului ca sa se buluceasca. Trecem de intersectie si eu si nesimtzitul cu BMW.

Apoi omu’ intra langa mine scurt si trage de volan sa ma sperie. Evident ca imi ingheatza sangele in vene, dar continui sa merg linistit. NU franez, nu accelerez ci doar merg linistit. Cum de mi-am gasit linistea cand vedeam bolidul venind spre mine? Pai numa’ ce am auzit ca o asemenea culoaree cum are boul respectiv costa extrem de mult si dureaza la fel.

Sper sa nu intalniti asemenea specimene de javre, pentru ca eu dupa ce am scapat de el m-am oprit 5 minute sa imi revin, caci imi tremurau si mainile si picioarele de parca era iarna si eu doar in tricou

Calea Giulesti. Familie compusa din 3 persoane: mama, tata si copilul. Ei bine la traversare prin loc nepermis nici macar odata nu s-au uitat in stanga, de unde veneau masinile, ci tot timpul, spre dreapta, crezand ca cine stie ce balaur va veni de pe contrasens. M-am inchinat cand i-am vazut cat de convinsi erau ca pe acest sens nu circula masini. O DUREA, SA FI ASA „INTELIGENT”? 😀

Si ultima bucatica de realitate. Un minister oarecar si niste bugetari plictisiti dar fericiti cavor avea liber se SUMMIT-ul NATO. Ei bine cat poti fi de nesimtit sa intrebi de ce nu face cald un aer conditionat cand tu stai cu gamul deschis, iar la intrebarea :DE CE STATI CU GEAMUL DESCHIS, tu ca bovina incaltat sa spui razand ca vrei sa intre aer proaspat, pai bine ma, nu mai bine aerisesti tu bine de tot dimineata si seara? Si tot apropo de „bugetari”.

Cred ca plictiseala se transmite la astia ca datorie in fisa de lucru, Pcat insa ca oameni de pana in 30 de ani sunt deja PLICTISITI si s-au plafonat in a face joburi de acest tip. Pacat! 🙁

Si apropo de plictiseala… Uite aici unii plictisiti – Deftones – Bored

Andrei… 😉
KIP IN TACI

8 comentarii publicate

  1. O sa injure si atunci, cand va deveni soferita 🙂
    Eu am constatat de ceva timp ca multi oameni habar nu au ca, la traversare, prima oara te uiti in stanga…well, sunt socata, da’s atenta la orice.
    Da’ ce zici de unii soferi/soferite care vor sa intre pe Calea Dorobanti, de pe o straduta, exact inainte de caldirea Televiziunii si se uita in dreapta, adica NU se uita in stanga? Deloc. Dorobanti, nu au cum sa-ti vina masini din dreapta, sunt dincolo de spatiu verde!!!! Eh, am zambit…soferita respectiva, chiar daca nu era grasa, am certitudinea ca era proasta si chiar daca nu era proasta si era cu gandul in alta parte, tot proasta era, pentru ca la volan, tre’sa ai mintea la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*