Nu va apropiati ca am „ciuma” TWITTERistica!

Sal’tare
Acum doua zile ma pomenesc cu un text destul de lung de la cineva din blogosfera, dupa care un altul mai lung pe mail. Ideile principale ale ambelor texte erau simple:
ESTI UN MARE SPAMMER! ESTI UN OM FALS CARE VREA SA LASE IMPRESII BUNE! si BLOGOSFERA AR TREBUI SA MA TAIE BUCATI, BUCATI!
De ce era omuletzul respectiv atat de pornit impotriva mea? Pentru ca aflase o veste terifianta. Si anume ca foarte multe din linkurile de pe TWITTER sunt puse sa apara treptat si periodic cu fostul TweetLater, actualmente Socialoomph si ca tot cu el am setat un mesaj de BUN VENIT celor care imi dau follow. Oare am gresit? Eu unul nu cred si va spun si de ce.

 1. Pentru ca timpul nu este aliatul meu si pentru ca eu nu pot sta 8 sau 10 ore legat de acest mediu. E adevarat ca nu sunt eu, dar macar cei care ma urmaresc si care intra la ore diferite isi amintesc de mine pe tot parcursul zilei
 2. Creez legatura umana si „caldura” prin raspunsuri la 3 -4 ore cand intru sa vad ce feed-back au avut cele lasate
 3. Asa cum la RESTAURANT exista mereu un anunt „de bun simt” cu BUN VENIT, asa mi se pare si acel mesaj dat la momentul la care tu imi dai FOLLOW

Si daca tot vorbim de TWITTER hai sa ma laud ca mi-a luat Haotik un interviu pe colectia sa de Twitteristi Romani.
Sper sa va placa interviul!

Andrei
KIP IN TACI

7 comentarii publicate

 1. Api domne’ draga, foaie verde loboda, gura lumii sloboda! nu poti impaca si capra si varza, asa ca lasa ‘ceste caprine sa dea iama in trifoi, macar s-or sparge si-om scapa;)
  .-= justDan´s last blog ..Gotta be somebody =-.

 2. Bre, io de la matale am luat-o (ciuma 😛 ), asa ca, ma apropii de cate ori am ocazia.. Bagati de seama, sunt artisto-contagios.
  P.S. – nu te-ai plictisit inca de racani?
  .-= puiu´s last blog ..Pensii private v-ați făcut? Întreb așa…. =-.

 3. @justDan – mi-e teama sa nu ne umple de trifoi mestecat! 😀
  @puiu – asta nu era racan, era destul de „old”. Da’ probabil e prea batran ca sa mai inteleaga cum sta treaba cu „tehnologia”! 😉

 4. Intreaba-l pe om daca a auzit de functia unfollow sau si mai extremista Block? e grele cu matematica in lumea asta internautistica.
  .-= fanel´s last blog ..Commenter Business Meeting part 2 =-.

 5. Nu stiu de ce omuletul este pornit impotriva ta dar ” bolnavi ” sunt destui…..dealtfel sunt si intre cei din top nu numai intre incepatori.
  Asa suntem noi in general Romanii…..rai si invidiosi…..
  Este un blog super fain….FELICITARI !
  salutari all !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*