NU TRECE prin VIATA, ca VITA prin NOROI… Te rog!!!

Sal’tare
Uite ca si in acest Craciun am parte de surpriza faina din parte lu nenea TV-ul. Surpriza vine de la un actor numit Adam Sandler, la care cand ii auzi numele, nu poti exclama OAUU, insa parca nici nu te prea lasa sa treci de el. Vorba aia, E CRACIUN SI AVEM NEVOIE SA ZAMBIM, IAR BAIATU’ ASTA CHIAR STIE SA NE FACA SA ZAMBIM! Si ramai pironit la el. Secundele si minutele trec si ceva te prinde din ce in ce mai tare, pentru ca filmul a inceput ca o comedioara usoara, insa de fapt e o mica oglinda a realitatii in care traiesti. Iti arata cum uiti in general de familie si de importanta jocului cu ea. Iti doresti ca personajul principal sa nu moara, pentru ca e totusi un film de Craciun, cu HAPPY-END inclus. Si cheia intregului film si reactia de final fac toti banii. Sigur ca pe de o parte, un pic cliseic finalul, insa nici nu iti poti dori ca intr-un film de Craciun sa vezi personajele pozitive impuscate sau ciopartite. Vezi asta destul in timpul anului!
Aaaa, nu te astepta sa iti spun finalul, ca ar fi ca si cum ti-as fura cireasa dupa tort. SI daca m-ai intani la semafor in trafic dupa aceea, mi-ai administra ceva pumni in gura.
Dar hai sa nu mai lungesc vorba, ca incep sa devin un fel de bunic care isi povesteste la nesfasit amintirile din razboi, si le lungesteee, si le lungesteee! Deci luati-va familiile si dati drumul filmului CLICK sau tradus la noi ZAPAND PRIN VIATA. Si sper din toata inima, ca la final sa nu spuneti BLEAH, CE FILM NASHPA! sau BA CINE M-A PUS SA MA UIT LA TAMPENIA ASTA! Si mai sper ca la final sa va schimbati si parerea despre Adam Sandler si sa nu il mai credeti in continuare un actoras de mana a doua bun de distribuit in SITCOM-uri usoare. In opinia mea e un actor talentat si poate nu va putea juca nici vreun Zeus sau vreun rol prea psihologic, insa e foarte bun in acest tip de roluri, de „evolutie”.
Gata nu il mai laud, ca ii cresc cornite si nici nu am chef sa va mai plictisesc pe voi. Vizionare placuta si vorbim dupa ce il vedeti!
Andrei.. 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. @RR – Deci cvu alte cuvinte, NU E CHIAR ASA RAU… bai si io care m-am entuziamat in fata lui, ca un copil in fata unei prajituri! 😉
    @Paula – mersi! S-ar pare ca nu sunt singurul care ma entuziasmez! Ma simt deja mai bine!
    @Alice – Pai in aceste conditii, ti-as ramane recunoscator, daca ai face-o tu. Si o sa fiu fericit sa invat! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*