NU sunt DEGEABA astia 20, da’ nici prea multe foloase nu se vad!

Sal’tare Astazi citeam la Piticu intrebarea AU MURIT DEGEABA la REVOLUTIE?. Si uite ca incerc sa gasesc si eu raspunsuri… si contra raspunsuri!

 • Moartea lor ne-a dat in primul rand LIBERTATEA de a ne exprima liberi! <> Dar oare faptul ca exprimarea asta nu are nici un „ecou” in oamenii din jur, nu o face nula si neavenita?
 • Apoi am mai castigat atunci dreptul de a ne plimba liberi, de a munci oriunde si de a ne cauta locul oriunde pe lumea asta mare! <> Nimic de spus, doar ca aici cred ca trebuia facuta de la inceput o triere a celor care puteau pleca si poate asa nu mai „beneficiam” de imaginea asta „superba” de acum!
 • Am schimbat un sistem care era total ineficient, cu unul care ar trebui sa ofere dezvoltare si sanse de evolutie! <> Sistemul l-am schimbat, pacat insa ca nu am schimbat si oamenii, pentru ca in definitiv EI sunt cei care dau linia ideologica a sistemului si eficienta lui!
 • Acum suntem liberi sa invatam. Avem acces la informatie. Avem puterea de a afla aproape orice ne intereseaza! <> Pacat insa ca exista multi „jucatori” in piata informationala care au invata foarte repede sa manipuleze si sa introduca informatii gresite, care ne bulverseaza total si care ne-au stricat „viciat” constructiile principiale!
In rest suntem bine! Nu-i asa? (Image source COTTON BOLL QUILT GUILD via Oana’s Cofee) Andrei… 😉 KIP IN TACI]]>

5 răspunsuri la „NU sunt DEGEABA astia 20, da’ nici prea multe foloase nu se vad!”

 1. Pingback: bagamare.ro

 2. Nu cred ca au mmurit degeaba, avem libertate de exprimare , de miscare,avem acces la informatie,avem dreptul invatatura, drepturi sindicale..
  Sunt mai multe avantaje …acele evenimente au trebuit sa se intample , ca se puteau rezolva si in mod pasnic , asta e altceva, cu toate piederile avute cred ca a meritat…ca se puteau face mai multe daca nu aveam un start prost cu Iliescu asta este iar o alta discutie.

 3. problema pe care eu o vad in aceasta exprimare libera, e ca nu e vorba de exprimare. e vorba de ascultate a exprimarii altora. a latrailor de la tv. eu asta vad. in loc sa ne exprimam noi, ascultam exprimarea altora, si ce e mai grav e ca ne-o insusim ca si cum noi am fi cei care au exprimat-o. prea multa exprimare pe comentariu? pai daca tot e libera… :d :-\”
  .-= dennis´s last blog ..zoso vs. Mircea Badea =-.

 4. Mda, am mai auzit ideea asta! Insa nu se va termina cu ea, pana cand noi toti n le vom da cu IGNORE „latrailor”! Uite noi de exemplu am inceput prin a deschide cat mai putin televizorul! 😉

Lasă un răspuns