bloggeri de succes articole

NU stii, TE AJUTAM! NU vrei, TE EJECTAM!!!

Sal’tare
Azi nu mai rezist sa il mai las pe copilasul asta sa ma chinuie. Si nu o fac ca sa fiu si eu „in trend”, ci pentru ca mi se pare normal ca dupa ce am rabdare si ii explic „ce si cum”, macar sa aibe bunul simt sa lase un MERCI in scarba sau sa ma injure! Nu-mi plac INDIFERENTII, pentru ca sunt periculosi. Nu stii de care parte a baricadei sunt si daca faci prostia sa te alaturi lor, ai sansa sa te trezesti tradat! Dar nu mai lungesc vorba…
De cine vorbesc? De baietzasul asta – Andrey91.
De ce sunt suparat pe dumnealui? Pentru ca lasa comment-uri doar de dragu’ de a-si vedea link-ul acolo si ca sa ii creasca page rank-ul. Si credeti-ma ca l-am intalnit de multe ori si pe la Arhi si pe la Zoso si pe la Dojo si pe la Costin si de vreo cateva ori a aterizat si pe la mine. Baiat cu rabdare si cu talent pedagogic, cum sunt, i-am explicat pe unde l-am intalnit, ca nu se face sa lasi 5 cuvinte dezlanate si ca ar fi bine sa creeze o idee pe care sa o lase acolo, daca vrea sa capete increderea blogosferei. N-A INTELES! Da’ o nu m-am lasat! M-am dus la el pe blog si i-am mai spus asa:
Andrey hai sa iti spun si eu care ar fi treaba. Si stii bine ca nu sunt un blogger mare, dar sunt unul vechi!
Deci in conditiile in care comment-urile tale vor fi mereu doar din 3 cuvinte si de genul: MISTO ARTICOL sau DA TIGANII SUNT RAI sau TRAIASCA ROMANIA, e clar ca posesorul blogului se va enerva, pentru ca tu iti doresti ca sa ai link-ul acolo, probabil pentru marirea Page Rank-ului. Insa atunci cand vei petrece 5 minute pentru a exprima o idee bine argumentata, alta va fi reactia! Vei ajunge probabil sa primesti (fara sa vrei) chiar un articol de promovare. Alfet nu vei fi privit, decat ca SPAMMER-ul ala de Andrey91.
Si sper sa nu mi-o iei in nume de rau sau sa crezi ca mi se pare mie ca sunt descoperitorul rotii, insa duoa 2 ani in blogosfera, crede-ma ca asat e reteta de succes. Si daca nu ma crezi pe mine uite un alt articol de la Dojo – Cum sa te faci observat… Ramai cu bine!!! 😉

Da baiatu n-a intels si basta! Ba iar a revenit si a lasat un comment la fel de dezlanat! Asa ca de azi baiatu’ va scrie SPAM pe tine! Sorry… n-am ce-ti face!

Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Artiste, i-am lăsat şi io un comentariu acolo unde i-ai lăsat şi tu. Poate-l ajută cu ceva. Deşi mă îndoiesc. Băietul vrea trafic şi nimic mai mult. Nu-l interesează cine-l citeşte, DACĂ îl citeşte şi ce comentează.
    Dacă stă cineva 10 secunde la el pe blog, e mulţumit. S-adună la trafic. Grămada să fie mare 😉

  2. Ce rai sunteti ma. Eu am omis sa ma supar la toate aceste probleme:). Daca era sa ma injur sau sa le explic la toti ce si cum…..imi crestea barba si acum eram Mos Craciun…..fiecare cu legea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*