Abracadabra, fara limite!

Sal’tare. Acum 3 ani vedeam primul NOW YOU SEE ME. Filmul este plin de suspans si de magie. Parca sunt mic si ma uit la un film de desene animate. Iar daca puteti vedea filmul la un cinematograf sau la un televizor mare, v-as sfatui sa o faceti, pentru ca scenele in care ei fac trucuri sunt geniale de vazut in HD sau pe un ecran mare

Ei bine aseara am reusit sa vedem si noi Now You See Me 2

Si trebuie sa recunosc ca scenaristii impreuna cu dom’ regizor Jon M. Chu chiar au creat un film mai neasteptat decat partea I. Si nu „lungit” ca o cafea lunga, ci cu actiune cu substrat si mai ales cu substanta.

Despre Morgan Freeman nu trebuie sa mai dau eu complimente sau laude, ca omul este un monument al Hollywood-ului, insa nu pot nici sa trec nepasator pe langa el.

Pe Lizzy Caplan nu intelegeam de unde mi-o aduc aminte. Da, tarziu mi-am dat seama (prins fiind de actiunea filmului) ca e personajul principal din Master of Sex. Si cum acolo reusea sa fie in echilibrul perfect intre viata „ciudata” de la cabinet si viata de acasa, tot un astfel de rol i-a fost dat si acum. Doar ca acum ea trebuia sa fie altceva decat Isla Fisher din partea I. Trebuia sa nu mai para o diva. Si reuseste cu zambetul acela in coltul gurii si cu agitatia ei caracteristica in nNow you see me 2.

Si ca ultim argument care sa va hotarasca maxim sa vedeti acest film este Daniel Radcliffe in rol negativ. Sigur ca te si buseste rasul cand il vezi „ala raul” si tie iti vine in minte imagine aceea angelica a lui din Harry Potter. Insa rolul e interesant si il creste pe el un pic. M-a convins Daniel sa il mai urmaresc si il alte productii si sper sa am in continuare surprize placute.

Si pentru ca 1000 de cuvinte bine alese nu fac cat un trailer bine facut, iata ca va ofer si trailerul de la NOW YOU SEE ME 2:

Andrei, efectiv incantat de Now you see me 2
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Yibada.com

now you see me 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*