NOVASHOP: Taramul Laptopurilor

Sal’tare. Era prin anii „90, cand unul din colegii tatalui meu (electronist) a plecat de la institutul la care lucrau la o firma de vanzari electrice. Evident ca pe vremea aceea, ideea de promovare a „unor” sau a „unui” produs se reducea la fluturasi pe strada sau afise lipite pe stalpi.

Asa ca pentru mine a fost un soc cand am auzit prima oara la el de „stand personalizat” si puternic promovat, pentru unele din produsele la care aveau o reducere substantiala de la importator si calitate crescuta. La dumnealui era vorba atunci de primele becuri economice, care intr-advar erau si foarte bune la pret. Si un bec din acela e si acum la bunica-mea la tara „in odaia de la drum”.

De ce mi-am dus aminte de acest lucru? Pentru ca la Oktal se intampla ceva asemanator, doar ca adaptat la vremurile acestea. Si anume, ei au facut „un stand” doar pentru laptopuri, notebookuri si toate accesoriile legate de aceste frumoase jucarii pe internet – adica NOVASHOP.RO. De ce au facut asta?

Pentru ca stau foarte bine la capitolul preturi la unele dintre ele

Pentru ca e mai greu sa cauti pe Oktal.Ro, toate aceste accesorii (Tablet PC, gadgets sau accesorii laptop)

Pentru ca laptopul tinde usor usor sa inlocuiasca calculatorul personal desktop, prin preturi si calitatile oferite la aceste preturi si e pacat sa nu la asezi intr-o „camaruta” separata doar pe ele la EXPOZITIE

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*