Noutati de la Diogenes

LATER UPDATE (Noiembrie 2018) INTRE TIMP Diogenes s-a inchis… dar amintirea acelor vinuri minunate inca imi este proaspata in minte!

Suntem aproape jumatatea lui Septembrie si Doamna Vara nu vrea sa plece asa devreme. Asa ca se da inca o lupta crunta. Pana acum Vara e cea care rezista. Toamna e prinsa in corzi. Pantalonii scurti, tricourile si bluzele subtiri inca sunt regi si regine. Insa cu siguranta „minunea” asta nu va tine mai mult de trei zile. Si odata cu plecarea „vremurilor” calde va veni si timpul unei „licori” ce face bine atat sufletului, cat si corpului – Vinul.

Asa ca dragii mei prieteni de la Diogenes au zis sa va faca licoarea cat mai acccesibiler tuturor.
Si primul pas pe care l-au facut a fost sa va ofere TRANSPORT GRATUIT in Bucuresti, la orice comanda de peste 250 de lei. Iar cel de-a doua noutate este faptul ca Diogenes a creat un sistem de fidelizare pe baza de puncte. La intrarea in sistem primit 100 de puncte cadou. Dar mai bine sa ii las pe ei singuri sa va spuna:

Politica de reduceri si de fidelizare pe Diogenes.ro
1. Reducere de 5% la fiecare achiziție.
Reducerea se transformă în puncte bonus; valoarea unui punct bonus este egală cu 10 bani;
La înscriere primesti cadou 100 de puncte bonus in valoare de 10 lei;
Punctele de fidelitate cadou se pot folosi imediat sau ulterior, atunci cand valoarea unei comenzi sau a mai multora, depaseste valoarea totala de minim 100 de lei, (cand se strang alte 50 de puncte);
2. 10% reducere de ziua ta de nastere!

Eu mi-am facut deja contul la ei si am 150 de puncte. Asa ca zilele astea cred ca ma duc sa iau minunea asta de Amfora de la Adamclisi. Ma tot bate la cap domnul Constantin (proprietarul) de al Diogene sa ii descopar valentele si visez cu drag la Dobrogea de Sud.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*