artistu.ro
artistu.ro

NEW ARTISTU’… haine noi, de sarbatoare!

Sal’tare
Dupa cum se poate observa, mi-am tras „costum nou” la blog. Si daca va spuneam in posturile anterioare ca nu merg comentariile, azi va anunt ca am remediat si problema asta si va astept comentariile cu privire la noua infatisare. Am vrut sa il fac mai „profi” si mai putin personal, insa dupa ce am vazut niste teme NEW WEB 2.0, mi-am dat seama ca nu mi se prea potrivesc cu stilul meu. Asa ca solutia asta, cred ca este un compromis foarte bun. Are si fata de WEB 2.0, e mai placuta la vedere si nici nu are bug-uri. Plus ca avand si WORDPRESS-ul 2.7, treaba merge unsa!
DE CE „MAI PUTIN PERSONAL”? Pentru ca am chef sa cresc ca valoare, blogul trebuie sa treaca de la stadiul de “jurnalul personal”, la un fel de “birou personal” in care sa tin cont si de parerea celor care trec pe aici, trebuie sa incerc macar, sa creez senzatia de comunitate. Si daca „senzatia” va fi destul de puternica, poate (cine stie!) viitorul va insemna chiar dezvoltatea unei comunitati, pentru ca dupa cum spuneam si alta data, asta e solutia de succes pentru viitor si mai ales solutia cea mai viabila pentru un blogging de calitate!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

11 comentarii publicate

  1. NU pot decat sa ma bucur! Sper sa am parte de reactii la fel de bune si din partea celor care se ocupa cu design prin blogosfera! Insa nu-mi fac probleme, sunt si lucruri de remediat! 😉

  2. Imi place, e destul de draguta. Daca ai incerca sa o traduci .. cred ca ar fi mai ok. Si vezi ca ai niste probleme cu pluginul de commentluv. Nu se integreaza bine.
    Powerpuff’s last blog post..Frumos si adevarat

  3. Daca apesi pe imagine te duce acolo! Asa ca nu mi s-a mai parut necesar sa mai si zic! Da uite ca imi pun acum cenusa in cap si o fac! Cer scuze! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*