bloggeri de succes articole

Netul… inca un taram nebagat in seama!

Sal’tare
Nu iti poate veni a crede ca in secolul 21 niste oameni ineri nu cred in reactia si in viitorul publicitatii on-line. Ce sa le faci daca pe langa ei oamenii nu sunt decat cu ochelari de cal si cu prejudecatile pe ei ca puricii pe caine. Insa e pacat ca exista inca oameni carora o mie sau doua de euro li se pare mult pentru integrarea unei idei in on-line. E pacat ca unii nu inteleg ca orice domeniu are azi o prelungire in on-line. Trebuie doar sa fim atenti. Trebuie doar sa acceptam (la inceput) ca viata (fara sa vrem) ne-a cam intrecut si sa marim viteza. Si credeti-ma pe cuvant ca internetul e un factor de „accelerare”. NU poti crede ca serviciile pe care le oferi si produsele pe care le ai nu pot avea si pe internet „cautatori” pana nu incerci. Sau poate chiar nu au, dar adca investesti in VISUL tau s-ar putea ca tu oferind acel serviciu sau acel produs sa „creezi” nevoia in clientul din fata ta. Nu e posibil ca tu inca sa te mai gandesti la publicitate doar prin fly-ere. Nu e posibil ca tu sa nu ai un buletin lunar de noutati pe net si unul „targetat” pentru anumiti clienti, cu trasatiri specifice pe fiecare grupa de cleint, servit saptamanal pe mail catre dumnealui. NU zic ca nu e posibil ca tu ca firma mare si veche pe piata sa ai inca o pagina de net facuta in FrontPage. Sau poate sunt eu prea „ADICTED TO IN-LINE”, insa am asa o vaga impresie ca pentru viitor „CINE NU VA FI ON-LINE, NU VA EXISTA”.
Andrei… 😉
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

 1. Au existat oameni mari si mici care nu au avut incredere in viitorul telegrafului. Si astazi avem faxul si internetul.
  Au existat oameni mari si mici care nu au avut incredere in viitorul telefonului. Si astazi deja fixul pierde teren in favoarea mobilului.
  Au existat oameni mari si mici care nu au avut incredere in viitorul computerului. Si astazi sunt prezente obisnuite si familiare in vietile noastre.
  Mereu vor exista oameni care vor incerca sa nege sau nu vor avea incredere in socul viitorului si in schimbarile majore pe care le traieste si le va trai lumea datorita tehnologiei.
  Nu-i poti convinge pe toti ca lumea evolueaza independent de faptul ca ei accepta sau neaga aceasta evolutie. Iar ceea ce avem azi se datoreaza acelor frumosi nebuni din trecutul mai apropiat sau mai indepartat care au indraznit sa creada in realizarile lor si oamenilor care au crezut in ei. Lumea va evolua nu datorita conservatorilor, ci datorita celor cu mintea deschisa.

 2. @Bodoganele – frumos spus nene! Sper totusi sa nu ajungem mai incolo din aia conservatori, ca stii prea bine ca societatea ne cam schimba! 😉
  @Ligia – sa stii nu prea mai trece. Daca de acum din tinerete s-au format asa, le e aproape imposibil dupa aceea sa se schimbe. Doar cei cu multa ambitie reusesc! 😉

 3. Candid cu parere de rau tre’ sa iti spun ca viitorul tot ignorantiilor le cam apartine, pentru ca sunt mai usor de „ingurgitat” pentru masa mare de oameni! Ideile bune au fost mereu refuzate in prima faza, deoarece par mereu nebunesti! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*