Canapea Mobila Romaneascaasca
Canapea Mobila Romaneasca

Nationalismul… ca la EI!

Sal’tare

Urasc sa accept ca suntem o natiune mica si desi am avut o lista intreaga de valori. Aceia precum Eminescu, Coanda, Vlaicu, Paulescu si lista poate continua pana maine fara sa ma repet, noi nu putem fi Nationalisti. Suntem mereu catalogati ca Extremisti!

Dar,

  • daca EI (americanii cel mai adesea)isi tatueaza steagul si sub limba,
  • daca EI inventeaza „sarbatori” noi,
  • daca ei decreateaza „doliu intergalactic” pentru soldatii lor sau pentru valorile lor cazute la datorie…

Ei nu sunt extremisti, ci doar PATRIOTI.
De ce? Pentru ca EI POT? Pentru ca ei AU PUTEREA? Pentru ca ei sunt „nobilii” si noi „iobagii”?

Ei bine eu NU ACCEPT acest lucru. Si drept dovada la geamul sufrageriei mele veti vedea arborat daca treceti pe strada, un mic drapel, confectionat de Matei la ultimul 1 Decembrie la gradinita. Si pe baietii mei ii culc din cand in cand cu imnul Desteapta-te romane sau cu Treceti batalioane romane Carpatii. Si sa stiti ca le place si sunt mandru de asta.
Iar LOR („nobililor fitzosi”) le spun ca le las in urma cel putin doi patrioti care ii vor infrunta si le vor spune „verde’n fata”:

BA SUNT ROMAN. PROBABIL SUNT SARAC IN ACCEPTIUNEA VOASTRA, INSA NU-MI TREBUIE „AVERI”. IMI SUNT DE AJUNS FAMILIA IN JUR, 2 FELII DE PAINE SI 1000 DE ZAMBETE. PE AICI PUTETI TRECE, PUTETI SI RAMANE. DAR „SA NU DORITI” SA IMI LUATI CELE 2 FELII DE PAINE SI PLACEREA DE A STA CU AI MEI. E CEA MAI DE PRET AVERE A MEA SI NU RENUNT LA EA, PANA LA MOARTE.

P.S.Va intrebati ce m-a enervat atat de tare incat sa scriu randurile de mai sus? Uite „mizeria” asta de „desen animat american”! – VISUL AMERICAN SI INROBIREA OAMENILOR PRIN SISTEMUL DE IMPRUMUT

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*